Cégtörténet a Forbes hasábjain

A legfrissebb Forbes magazinban Vezse Rolanddal, a SpaTrend ügyvezető igazgatójával készült interjúval is találkozhatnak az olvasók.


A cikkben a SpaTrend indulására emlékszik vissza az alapító-tulajdonos, felidézve az elmúlt évtized legjelentősebb mérföldköveit. A közvetlen hangvételű interjúban azonban nem csupán a cég múltja, hanem jelene és számtalan lehetőséggel teli jövője is előtérbe kerül.

„Vezse Roland olyan kiállítást és vásárt álmodott meg, ahol vásárlóik kellemes légkörben ismerkedhetnek meg termékeikkel. „Abból indultunk ki, hogy mi nem pusztán vevőket fogadunk, mint egy hagyományos üzlet. Szerettük volna vendégül látni az ügyfeleinket” – fogalmaz. Végül Közép-Európa legnagyobb masszázsmedence-vásárát valósították meg, a magyar résztvevők mellett osztrák, szlovák és román érdeklődőkkel.” – írja a Forbes.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!

Címkék: