Elindult az ország jakuzzi kiállítása, a SpaTrend Expo

Tegnap megnyitotta kapuit a masszázsmedencék hagyományos vására, az ürömi SpaTrend Expo. Péntek reggel soha nem látott tömeg lepte el a SpaTrend főhadiszállásaként szolgáló háromezer négyzetméternyi jakuzzi bemutató teret. A vásár még szeptember 2-áig folytatódik. Aki ellátogat, az még időben kihasználhatja a most induló jakuzziszezont. 


Mozgalmas időszaknak néz elébe az ürömi SpaTrend Expo csapata. A gyönyörűen kialakított, impozáns bemutató tér általában több ezer látogatót fogad egyetlen hét alatt. A SpaTrend Expo masszázsmedence kínálata talán még sosem volt ilyen teljes, de nem nélkülöznek a látogatók a megtekinthető kerti bútorok, árnyékolók és grillek tekintetében sem. Most először mutatkozik be a rendezvényen a HotSpring legújabb családja, a Limelight, amely a BMW formatervezőinek keze nyomán az élein végigfutó fényekkel igazi, modern környezetbe illő hangulatos masszázsmedence lett.

A modern és klasszikus kertibútor kínálatot felvonultató óriási méretű bemutatótér bárki számára eligazítást ad a gyönyörű kültéri nappalik, étkezők vagy konyhák világában. A kiállítás újdonságaként szolgálnak a beltéri formatervezéssel, de kültéri használatra szánt SpaLounge bútorok, de jelen vannak az Ethos, és a Jati&Kebon újdonságai is.

Az idén először jelenik meg a rendezvényen a Softub, amely egyszerre képviseli az egészséges kültéri életmódot, és adja meg a könnyű mozgathatóság és a minimális fogyasztás lehetőségét.

Ha a SpaTrend Expo látogatója kültéri konyhára vágyik akkor sem kell messzire mennie. A Grillsütők és kültéri konyhák standja ugyanis szinte végtelen lehetőséget kínál a választásra.

Szeretettel vár tehát mindenkit a jakuzziszezont indító SpaTrend Expo, amely a legszebb időben és teljes készültséggel várja mindazokat, akik kedvelik a kikapcsolódást és a kültéri életet.