5 jel, hogy a párod egy igazi úriember

Honnan tudod, hogy a férfiban, aki számodra a legfontosabb, megvannak-e még azok a jegyek, amelyek egy igazi úriemberre jellemzők? Néhány apró jel egyértelműen megmutatja, párod mennyire tartja tiszteletben a női nemet. 


Honnan tudod, hogy a férfiban, aki számodra a legfontosabb, megvannak-e még azok a jegyek, amelyek egy igazi úriemberre jellemzők? Néhány apró jel egyértelműen megmutatja, párod mennyire tartja tiszteletben a női nemet. 

Férfiasan viselkedik

Bár sok férfi azt gondolja, akkor viselkedik igazán férfiasan, ha akár ölre menni is kész kedveséért, ez egyáltalán nem így van. Sajnos a mai nők többsége szerint a férfiakból hiányoznak az igazi, hagyományos tulajdonságok. Ha azonban a te párod mindig minden körülmények között tudja, hogyan kell viselkednie, kinek hogyan és mit kell mondania, akkor nincs probléma. Ha tudja, mikor ne alkalmatlankodjon, kinyitja neked az ajtót, kihúzza a széked egy étteremben, lesegíti a kabátod és úgy viselkedik veled, ahogyan azt egy nő megérdemli, akkor biztos lehetsz benne, hogy megvannak benne az úriemberek tulajdonságai. 

Türelmes

Az igazi úriemberek egyik legkivételesebb tulajdonsága a türelmesség. Rengeteg kapcsolatban fordul elő, hogy a férfi nyomást próbál gyakorolni egy fontos döntésben kedvesére, amiért az kellemetlenül fogja érezni magát. Az igazi gentleman azonban nem sürget, hagy időt a döntésre még akkor is, ha az sokáig tart. Ugyanez igaz például egy rossz szokásra is. Ha türelemmel viseli, bármennyiszer is fordul elő, nem kell aggódnod. 

Nyugodt

Nagyon sok ember nehezen tud uralkodni az indulatain, de egy igazi úriember biztosan nem fog dührohamokban kitörni, még a lekiélezettebb szituációkban is képes megőrizni nyugalmát és higgadtságát és biztosan nem fogja rajtad letölteni a mérgét. 

Nem káromkodik

Ez természetesen nem arra vonatkozik, hogy soha nem hagyja el csúnya szó a száját, hiszen ez néha mindenkivel előfordul. Egy igazi gentleman viszont soha nem fog veled csúnyán beszélni, nem fog veled káromkodni és illetlen szavakat használni, és ez ugyanígy igaz bármilyen nőre. 

Kedveskedik

Egy "köszönöm", egy "kérlek" vagy ehhez hasonló kedves szavak ugyan nem tűnnek nagy kunsztnak, de mégis nagyon jól esnek egy nőnek a legegyszerűbb helyzetekben is. Ha a te párodra is jellemző, hogy értékeli fáradozásaid, megjegyzi, ha új a frizurád, szeret bókolni, akkor nem csak abban lehetsz biztos, hogy szeret, hanem abban is, hogy talpig férfi. 

Címkék: