7 jel, mely arra utal, hogy unalomba fulladt a párkapcsolatod

Ha a következő jelek túl ismerősnek tűnnek, akkor légy óvatos, mert a tavaszi ébredés helyett téli álomba fog zuhanni a szerelmetek.


Ha a következő jelek túl ismerősnek tűnnek, akkor légy óvatos, mert a tavaszi ébredés helyett téli álomba fog zuhanni a szerelmetek.

A legjobb randi, amin mostanában voltatok: egy mozi, egy gyors vacsi, aztán 10-re már ágyba is bújtatok.

Az utolsó sms-ben, melyet a párodnak küldtél, arra kéred, hogy vegyen neked tampont, vagy otthonra mosószert. Minden esetre már nem is emlékszel, hogy mikor küldtél neki szexi üzenetet.

Ha az Alkonyat nézése közben elfog a féltékenység Edward és Bella szerelme láttán, egyértelműen szundi módra kapcsoltatok a pároddal.

Amikor meglátod az ismerőseid facebook bejegyzéseit arról, hogy eljegyezték őket, úgy érzed, a falhoz kell csapnod pár törékeny tárgyat. Ez is annak a jele, hogy nem megfelelő tempóban halad a szerelmetek.

Munka után több tévét nézel, mint amennyi a pároddal beszélgetsz.

Amikor eszedbe jut a legjobb együtt töltött éjszakátok, elönt a szenvedély, mosolyogva álmodozol, amíg rá nem jössz, hogy az az éjszaka négy évvel ezelőtt volt – ez sem egy pörgő kapcsolat jele.

Az Idétlen időkig című filmben érzed magad, melyben a főhős évekig ugyanazon a reggel ébred fel. Te sem tudod már megkülönbözteti a hétvégéket a hétköznapoktól.

Címkék: