Az év legmenőbb lánykérései

Csupa olyan nagykövetségű lánykéréseket válogattunk össze, melyek végén hihetetlenül kellemetlen lett volna, ha a lány nemet mond.


Csupa olyan nagykövetségű lánykéréseket válogattunk össze, melyek végén hihetetlenül kellemetlen lett volna, ha a lány nemet mond.

Hozzám jössz?

Az amerikaik egyvalamihez nagyon értenek, a show-bizniszhez. Szinte bármiből képesek musicalt csinálni. Bret, a leendő vőlegény azért kereste fel az NBC tévécsatornát, hogy segítsenek neki felejtetlenné tenni azt a pillanatot, amikor felteszi a nagy kérést barátnőjének, Jovan-nak. Mivel az NBC-n most fut a Marry Me (Hozzám jössz?) című vígjáték sorozat, ezért a csatorna készséggel állt a srác rendelkezésre.

A lánykérést teljesen titokban tartották. A nagy napon Jovan azt hitte, hogy barátnőjével fog együtt ebédelni kettesben. Ám az étterem körül rejtőzött az egész család, akik csak emiatt utaztak ide Amerika minden pontjáról. Szülők, barátok, nagynénik, testvérek, unokahúgok és öcsik, mind a nagy belépőre vártak. Hogy mi történt ezután?

Svéd szupercsapat

Robin tűzoltó egy svéd reptéren, míg barátnője, Klara helikopter pilóta ugyanott. Robin azt akarta, hogy foglalkozásukhoz illő lánykéréssel rukkoljon elő. A szervezkedésben az összes kollégájuk segédkezett, illetve egy helyi lap anyagi támogatásával készültek a felvételek, melyért cserébe ők adhatták le először ezt a fantasztikus pillanatot. Klara a tervekről semmit sem tudott, ő azt gondolta, hogy azért kell a reptéren landolnia helikopterével, hogy felvegyen egy ügyfelet – ebben a hitben csak addig volt, míg a torony leszállási engedélyt nem adott neki.

Pán Péter és Wendy szerelme

A Pén Péter címszerepében játszó Sandor Sturbl a színpadon, a musical közben kérte meg kolléga- és barátnője Lilly-Jane Young kezét. Sandor csak nevében magyar, felmenői között hollandokat és osztrákokat említ. A romantikus lánykérésre Glasgow-ban az év elején került sor.

Címkék: