Három hely, ahol semmiképp ne szexelj

Izgalmas a hálószobán kívül hódolni a testi szenvedélyeknek, de ne feledkezz meg a veszélyekről sem.


Izgalmas a hálószobán kívül hódolni a testi szenvedélyeknek, de ne feledkezz meg a veszélyekről sem.

Az autóban, vezetés közben

Ha már az autóban szexeltek, legalább húzódjatok félre egy elhagyott parkolóba, vagy parkba, mert vezetés közben még telefonálni is életveszélyes. Nem mindenki tartja be azt a nyilvánvaló szabályt. A Dél-dakotai Egyetem diákjai között végzett felmérés alapján a tanulók 33%-a szexelt már kocsiban, miközben az egyik fél vezetett – és ebbe betartozik a vaginális szex is. A csalafinta sofőrök harmada vallotta be, hogy együttlét közben gyorsan is hajtott, 20%-uk elismerte, hogy nem tudta tartani a sávot szex közben, 11%-uk pedig még a kormányt is elengedte.

Az erkélyen

Romantikus, szenvedélyes lehet pár érzéki perc az erkélyen, de nem várt veszélyeket tartogat, főleg akkor, ha nem az első emeleten próbálkoztok. A múlt évben két londoni diák vesztette életét, amikor kizuhantak a hatodik emeleti lakásuk erkélyéről. A szemtanuk szerint együttlét közben, egy rossz mozdulat után fordultak át a kerítésen.

Szabadban

Megfelelő felkészülés nélkül számos kellemetlen mellékhatásban lehet részed, ha a természet lágy ölén szeretkezel. Homokos tengerparton az apró homokszemek mindenhova bejutnak, és akár komolyan is felsérthetik a vagina felületét. Az erdő közepén még kíváncsi rovarok is beszállhatnak egy kis édes hármasba. A vízben pedig kifejezetten magas a fertőzés veszélye, mindegy, hogy medencében, vagy természetes vízben estek egymásnak.

Címkék: