Íme a legjobb őszi programok gyermekes családoknak

Ősszel rengeteg olyan programra van lehetőség, amely kifejezetten jó választás a gyermekes családoknak. Íme néhány tipp a hűvösebb hónapokra. 


Ősszel rengeteg olyan programra van lehetőség, amely kifejezetten jó választás a gyermekes családoknak. Íme néhány tipp a hűvösebb hónapokra. 

Kirándulás

Az ősz talán a legobb időszak a kirándulásra, főleg gyerekekkel. Egy enyhe őszi hétvégén érdemes elvinni a srácokat egy jó kis túrára, ahol rengeteg felfedeznivaló vár rájuk, a levelek színkavalkádja el fogja őket varázsolni és akár még a család kutyáját is magatokkal vihetitek, garantáltan élvezni fogj ő is és a kicsik is a kirándulást. A legjobb pedig, ha az egészet megkoronázzátok egy erdei piknikkel. 

Nyársalás

Bár a nyári meleg esték már elmúltak, nyársalni ősszel is lehet. Egy őszi estét nagyon jól fel lehet dobni egy jó kis nyársalással. A gyerekeket ráadásul kis feladatokkal is elláthatjátok, amiket még élvezni is fognak, hiszen számukra kiadós kaland a tűzhöz való fa beszerzése. Nem beszélve a sok finomságról, ami a nyársra tűzve motiválhatja őket. Ha pedig mindenki jóllakott, jöhetnek a lurkók kedvenc dalai, amit közösen énekelhettek a tűz körül ülve. 

Madáretetőkészítés

A kicsiket kezdettől fogva érdeklik az állatok és ezt érdemes is kihasználnia a szülőknek. Vegyétek rá gyermekeiteket egy jó kis közös madáretető építésre. Az etetőkhöz rengeteg ötletet találhattok az interneten, de kitalálhattok saját odút is. Azután pedig jöhet a megvalósítás, a lényeg pedig, hogy hagyjátok a gyerkőcöket kibontakozni. 

Főzőcskézés

Rengeteg szezonális őszi étel van, aminek az elkészítésébe bevonhatjátok a srácokat. Vegyetek kézbe egy szakácskönyvet és készítsetek őszi finomságokat a kicsikkel. Biztosan élvezni fogják, hogy részt vehetnek a menü elkészítésében és ezért nagyobb örömmel is fogyasztják majd el. 

promóció:
Gondoltál már arra, hogy saját jakuzzid legyen?
Tudd meg, milyen lehetőségek várnak!

Címkék: