18+ tartalom!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Nem múltam el 18 éves
Profilom 2018. január 21. Vasárnap - Ágnes

Meztelen naptár evezős egyetemista srácoktól


Az angliai Warwick Egyetem evezőscsapat idén is elkészítette jótékonysági naptárát, mely szemmel látható okból lett népszerű 77 országban.

A srácok 2009-ben kezdték el kiadni meztelen naptárukat, hogy az egyesületüket támogassák némi pénzzel. Ám a sportos megjelenés kombinálva pőreséggel olyan népszerűséget hozott a csapatnak, hogy az utóbbi években már nem csak egyesületüket, de jótékonysági szervezeteket is képesek anyagilag támogatni. Tavalyi naptárukat 77 országban rendelték meg és 300 ezer fontot, azaz 116 millió forintot gyűjtöttek a srácok. A videó jól mutatja, miért ennyire népszerűek:

Mivel a csapat tagjai megtudták, hogy rajongóik egy jelentős része meleg, ezért idén úgy döntöttek, hogy a kirekesztés elleni harcot helyezik előtérbe. Az evezőcsapat segített létrehozni egy szervezetet, a Sport Allies-t (Sport Szövetségesek) mely kifejezetten olyan fiataloknak segít, akik iskolai erőszak vagy homofóbia áldozatai.

Három évvel ezelőtt az evezős lánycsapat is csatlakozott az akcióhoz. És bár a képeiket a legnagyobb közösségi oldal letiltotta, tavaly már megmutatták, hogy miért érdemes támogatni őket és az általuk képviselt jótékonysági szervezeteket.

Írta: Mizsei Károly
További cikkek a szerzőtől
 Facebook