18+ tartalom!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Nem múltam el 18 éves
Profilom 2018. január 21. Vasárnap - Ágnes

Új női viagrával fokozhatják a szexuális vágyat


A libidó csökkenésére a férfiak már megtalálták a kék pirulájukat, de a női vágy fokozására eddig még nem sikerült megfelelő rózsaszín tablettát kifejleszteni.

Egy amerikai cég fejlesztését jelenleg a helyi, kvázi fogyasztóvédelmi hatóság laborjaiban tesztelik, hogy kiderüljön, engedélyezik-e a forgalmazását. Korábban már kétszer elutasították a cég kérelmét, de mivel új ötlettel álltak elő a vegyészek, ezért harmadszor is mérlegre teszik a szert.

Ez a bogyó abban különbözik az elődeitől, hogy nem a nemi szervekre hat. Míg a korábbi női viagrák, a férfi változathoz hasonlóan, fokozták a vérkeringést, addig ez a szer kémiai folyamatokat indít be az agyban annak érdekében, hogy felébredjen a nőben a szexuális vágy. A fejlesztő cég képviselője elmondta, hogy elsősorban a dopamin és a norepinefrin termelésére van hatással a szerük, melyek az idegrendszer működésére és a hormonháztartásra vannak hatással, illetve a tabletta visszaszorítja a szerotonin termelést, mely vegyület csökkenti a szexuális vágyat.

Írta: Mizsei Károly
További cikkek a szerzőtől
Hasonló cikkek
 Facebook