Újra indul a Játék határok nélkül!

Itthon is hatalmas sikerrel futott a 90-es években az országokat összehozó mókás vetélkedősorozat, a Játék határok nélkül. Azóta sok minden lefolyt már a Dunán, vetélkedők jöttek-mentek: magyar közönség láthatta, ahogy az amerikaiak szerencsétlenkednek a Wipeoutban vagy a Túléltem egy japán vetélkedőt!-ben, de a hazai celebekre is rájárt a rúd. Most viszont újra együtt izgulhatunk a magyarokért a nemzetközi porondon!A francia eredetű játékot már több éve szerették volna feléleszteni, de csak idén vált valósággá sokak régi vágya. A jó hangulatot, az érdekes és agyament versenyszámokat, valamint a baráti versengést hamarosan ismét a képernyőn köszönthetjük felidézve a régi emlékeket. A magyarok megint felhúzhatják a sárga egyenruhájukat, hogy megmutassák, mire képesek a nemzetközi mezőnnyel szemben. Ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezető, de a részt vevő országok között újakat is üdvözölhetünk. A vetélkedő ráadásul nem csak a magyarok aktív részvételével zajlik majd, de az első 13 rész forgatására is nálunk kerül sor, így a játékok között több magyar ihletésű pályát is találunk majd. A főműsor időt megcélzó show indulásának időpontja egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy hat ország versenyezhet a dobogó legfelső fokáért: Oroszország, Franciaország, Egyiptom, Indonézia, Magyarország és egy, az amerikai kontinenst képviselő csapat. Korábban anyagi okok miatt már többször is meghiúsult a játéksorozat újjáélesztésének kísérlete, de ezúttal biztosak lehetünk benne, hogy újra kacaghatunk a vicces jelmezbe bujtatott versenyzők csetlésén-botlásán. A forgatás május 20-án fejeződik be, így nagy valószínűséggel hamarosan mindannyian megpillanthatjuk a végeredményt.


Itthon is hatalmas sikerrel futott a 90-es években az országokat összehozó mókás vetélkedősorozat, a Játék határok nélkül. Azóta sok minden lefolyt már a Dunán, vetélkedők jöttek-mentek: magyar közönség láthatta, ahogy az amerikaiak szerencsétlenkednek a Wipeoutban vagy a Túléltem egy japán vetélkedőt!-ben, de a hazai celebekre is rájárt a rúd. Most viszont újra együtt izgulhatunk a magyarokért a nemzetközi porondon!

A francia eredetű játékot már több éve szerették volna feléleszteni, de csak idén vált valósággá sokak régi vágya. A jó hangulatot, az érdekes és agyament versenyszámokat, valamint a baráti versengést hamarosan ismét a képernyőn köszönthetjük felidézve a régi emlékeket. A magyarok megint felhúzhatják a sárga egyenruhájukat, hogy megmutassák, mire képesek a nemzetközi mezőnnyel szemben. Ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezető, de a részt vevő országok között újakat is üdvözölhetünk.

A vetélkedő ráadásul nem csak a magyarok aktív részvételével zajlik majd, de az első 13 rész forgatására is nálunk kerül sor, így a játékok között több magyar ihletésű pályát is találunk majd. A főműsor időt megcélzó show indulásának időpontja egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy hat ország versenyezhet a dobogó legfelső fokáért: Oroszország, Franciaország, Egyiptom, Indonézia, Magyarország és egy, az amerikai kontinenst képviselő csapat.

Korábban anyagi okok miatt már többször is meghiúsult a játéksorozat újjáélesztésének kísérlete, de ezúttal biztosak lehetünk benne, hogy újra kacaghatunk a vicces jelmezbe bujtatott versenyzők csetlésén-botlásán. A forgatás május 20-án fejeződik be, így nagy valószínűséggel hamarosan mindannyian megpillanthatjuk a végeredményt.

Címkék: