Fókuszban az egészségtudatos életmód: Open Days Nyíregyházán

A SpaTrend Nyíregyházán is különleges rendezvénysorozattal várja az érdeklődőket: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén működő bemutatóterem szeptember 7. és 9. között olyan neves partnerek közreműködésével ígér élménydús időtöltést, mint a Széles Autó, az Audi hivatalos márkaképviselete, a Majoros Borbirtok, vagy épp a Farsang Szauna.


A SpaTrend hosszú évek óta nagy figyelmet fordít arra, hogy időről-időre kivételes programokkal kedveskedjen a magyarországi wellness és otthoni kikapcsolódás szerelmeseinek. A szervezők ezúttal szeptember elején várják tartalmas, s egyben szórakoztató meglepetésekkel a látogatókat: a három napon át tartó esemény keretein belül találkozhatunk grill-és borszakértőkkel, megtekinthetjük a HotSpring legújabb masszázsmedencéit, a Labor Konyha jóvoltából pedig megismerhetjük a tudatos táplálkozás, illetve a paleo ételek és a grillkonyha egészséges ötvözetének jótékony hatásait is.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!

Címkék: