Hangulatos fények Amerika kedvenc masszázsmedencéiben

  • írta:
  • 2018.08.15

Esti fényben fürdőzni a leghangulatosabb dolog a világon. Naplemente után, a medence saját fényét élvezve feledhetetlenné válik a családi körben, vagy partnerünkkel együtt töltött idő. Ha mindezt az Egyesült Államok legmodernebb medencéjében tesszük, amelyet nem más, mint a BMW autógyár csapata tervezett, akkor válik csak egyedülállóvá az élmény. 


A Limelight masszázsmedencék ráncfellvarrása 2018 év elejére ért véget, amikor a HotSpring végre sorozatgyártásba helyezte a régóta várt letisztult formavilágú szériát. A BMW mérnökei és formatervezői már eddig is nagyon sokat tettek hozzá a jakuzzi ipar fejlődéséhez. A legtöbbet értékesített masszázsmedence márka, a HotSpring Highlife arculatának felújítása ugyanis szintén az ő nevükhöz fűződik. A 2015-ben befejeződött project nemcsak újraírta a wellness ipar történelmét, hanem olyan formavilágot alkotott, amely aztán az egész világon a kültéri térrendezés alapjává vált. 

A HotSpring NXT sorozat a következő generáció masszázsmedencéit jelentette és jelenti ma is. A HotSpring olyat alkotott, amely a masszázsmedence ipar külön kategóriáját képviseli. Egy kicsit hasonló ez ahhoz, mintha feltalálnánk a repülő autót, amely üzemanyag nélkül körberepüli a Földet. 

A Limelight koncepciója egészen más: a szakemberek olyan formavilágú medencét alkottak, ami bármely modern környezet színvonalát ember feletti magasságokba emeli, és olyan műszaki tartalmat ad hozzá, aminek köszönhetően egy átlagos család számára is lehetővé válik, hogy megfizethető áron fejleszthesse otthonát egy páratlan de mindennapi wellness élménnyel. 

A Limelight medencék megjelenése világszenzáció volt, és olyan gyártási kapacitást kötött le, hogy Magyarországra egyszerűen képtelenség volt eddig eljuttatni. A magyar közönség még sohasem találkozott ezzel az igen hangulatos wellness csodával. 

 

Címkék: