Hivatalosan is megkezdődik a wellness szezon

Hivatalosan is megkezdődik a wellness szezon a SpaTrend Expo Szezonnyitó Jakuzzi Kiállítás és Vásárral! A wellness rajongóknak ismerősen hangzik a név, hiszen 14 éve minden évben megrendezik Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítását és vásárát Ürömön. A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár megálmodóját és a SpaTrend ügyvezető, tulajdonosát, Vezse Rolandot kérdeztük.

 


Honnan jött a jakuzzi kiállítás ötlete? Ez nem szokványos dolog.

Valóban kicsit eltér a megszokottól, az emberek általában műalkotásokra gondolnak, ha kiállításról van szó. De ez a párhuzam nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a jakuzzik ma már nem csak funkciójukban, hanem megjelenésükben is a tökéletességre törekszenek, szinte olyanok, mint egy építészeti műalkotás. Stílusos dizájnjuk ma már belesimul a környezetbe, és széppé varázsolják a teraszt, a kertet, igazán szemet gyönyörködtetőek.

Az ötletet a vásárlóink, érdeklődőink igényei adták. Egy masszázsmedence kiválasztása nem impulzusvásárlás, erre az emberek készülnek, tájékozódnak, és rengeteget beszélnek az értékesítőkkel, mire sikerül megtalálni a tökéletes darabot. A SpaTrend Expón éppen ezért rengeteg masszázsmedencét lehet egy helyen megnézni, körbe járni, vagy akár ki is próbálni. Mi magunk is meglepődtünk az első alkalommal, sok évvel ezelőtt, hogy mennyien jöttek el, így aztán évről-évre egyre nagyobb sikerrel rendezzük meg ezt a kiállítást.

Mire számíthat az ember, ha ellátogat a SpaTrend Expóra?

Rengeteg masszázsmedencével találkozhat, és olyan szakértő kollégákkal, akik bevezetik őket az otthoni wellness varázslatos világába. Ma már tényleg nagyon sokféle jakuzzi közül választhat az, aki otthonába szeretné megtalálni kertje ékkövét, egy saját masszázsmedencét. Léteznek egészen kis helyigényű, kétszemélyes darabok, hatalmas sláger lett a kör alakú, puha falú Softub medence, de az is megtalálja a számítását, aki egy egészen komoly, 6 személyes jakuzzira vágyik, ráadásul idén vadonatúj dizájnnal jelentkeznek Amerika kedvenc HotSpring masszázsmedencéi.

A masszázsmedencéken kívül mit tartogat még a SpaTrend Expo?

Az utóbbi években igyekeztünk minél jobban kiszélesíteni termékpalettánkat, hogy modern, és élhető teraszt rendezhessen be mindenki, aki ellátogat hozzánk. Letisztult formavilágú és klasszikus polyrattan kerti bútorokat is kínálunk, hogy ugyanúgy elégedetten távozhasson tőlünk egy mediterrán stílusú ház tulajdonosa, minit az is, aki egy modern, minimalista otthonban él.

A kerti partyk főszereplőit, a kerti grilleket sem felejteném ki termékeink bemutatásából, hiszen nálunk található Magyarország talán legnagyobb területű grill bemutatóterme. Akár faszenes, akár gázüzemű grillsütőt keres valaki, a SpaTrend hatalmas bemutatótermében minden bizonnyal meg fogja találni kedvenc grillsütőjét. A grillek szerelmeseinek a SpaTrend Expo záró hétvégéjén grillbemutatóval és oktatással készül Pataki Péter, a TV-ből jól ismert sztárséf.

Emellett idén két hatalmas újítás történt bemutatótermünkben. Az egyik egy olyan sportmedence, az Endless Pools felépítése, mellyel átélhető a végtelen úszás élménye. Ellenáramoltató rendszerének köszönhetően ebben a medencében úszva az az érzésünk, mintha természetes vízben úsznánk, ráadásul a helyigénye is sokkal kisebb, mint egy úszómedencének. A másik, hogy bemutatótermünk belső kertjében felépítettünk egy hatalmas Renson árnyékoló rendszert, mely mindamellett, hogy Expónkat és vendégeinket védi az időjárás viszontagságaitól, remek példa arra, hogyan lehet még élhetőbb, széltől-naptól védettebb a teraszunk. Ezt a professzionális árnyékolót is meg lehet rendelni kínálatunkból.

Várja Önt is a SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásár 2019. március 1. és 10. között Ürömön a SpaTrend bemutatótermében minden nap 9-től 18 óráig!

www.spatrendexpo.hu

Címkék: