Készüljön fel a szauna szezonra

A szauna egész évben az egészségtudatos kikapcsolódára vágyók hű társa, de az őszi-téli időszakban mindig megnövekszik a használók tábora. Ha szeretné jobban megismerni a szaunák titkait és rendszeres használatának előnyeit, látogasson el Nyíregyházára az Open Days-re.


A régi egyszerű épületeket ma már jóval meghaladja egy modern szauna. Noha a szauna hatás egy nagyon egyszerű  tételen, a meleg és hideg váltakozásán alapszik, a kényelmi funckiók ide is "betörtek".

A fából épült helyiség formája, kialakítása és berendezése is igen változatos képet mutat,  de az újítások nem mennek az eredeti funckió rovására. A Farsang Szauna által készített kabinokban harmonikusan ötvöződik a dizájn, a kényelem és a használhatóság.

Az egészségtudatos életmód és kikapcsolódás jegyében megtartott nyíregyházi Open Days-en lehetősége van mindenkinek jobban megismerni a szaunák világát, és feltenni a kérdéseit ezzel kapcsolatban. Hogyan találja meg a megfelelő gyártót? Mire van szüksége és miben segít pontosan a szauna? Megtudhatja a rendezvényen!

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!