Kóstolja meg hétvégén mit tud egy profi grill

Kivételes gasztronómia programmal készül október 6-án a Spatred Outdoor Design csapata a grillezés iránt érdeklődők számára. A Max City bevásárlóközpontban található üzlet a parkolót alakítja át egy gasztro show színterévé, ahol a frissen, szabadban készült ételeket bárki megkóstolhatja.


Ha önt is érdekli a grillezés, és vásárlás előtt szeretne a saját szemével meggyőződni a professzionális Broil King grillek hatékonyságáról és erejéről, látogasson ki az eseményre. Itt nem csak finom falatokat kóstolhat, de az ételeket elkészítő Kis Sándor séftől grill praktikákat is elleshet, hogy az otthoni sütést is új szintre emelhesse.

A grillkonyhává alakuló parkolóban olyan finomságok készülnek majd, mint a vajhal, teriyaki mártással és bulgur salátával, a lepénykenyér rukolával és feta sajttal, a bárány karaj rozmaringos burgonyával és a marha szegy lassan sütve, friss, ropogós káposztasalátával.

Az ételek mellett természetesen a grillek is főszerebe kerülnek, így ezen a napon egyedi kedvezményekkel, széles grillsütő és grillkiegészítő kínálattal kedveskedünk Önnek!

Látogasson el a MAX City bevásárlóközpontba október 6-án, és találja meg álmai grillsütőjét, melyben olyan fantasztikus menüsort süthet, mint az igazi séfek!