Magyar siker Barcelonában - csapatunk a jakuzzi világ élén

  • írta:
  • 2019.01.28

Mesés körülmények között, Barcelona legismertebb Flameco-táncáról híres bárjában érte a megtiszteltetés a SpaTrend Outdoor Design csapatát: a magyar csapat lett ugyanis a Caldera Spas jakuzzi kereskedőinek legjobbika. A 2018-as évet elismerő díj átvétele nagyon megérintette a jelenlévőket. 


A masszázsmedencék évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hanzánkban, csakúgy, mint a világ minden táján. Évente egy alkalommal a kaliforniai Watkins Wellness csapata évértékelő és évtervező találkozón vesz részt. Az idei évben a Caldera masszázsmedence forgalmazók világtalálkozója a spanyolországi Barcelonában valósult meg, ami nagy sikert hozott a magyar csapatnak. Vezse Roland a SpaTrend ügyvezetője méltán büszke csapatára. A 2018-as év fejlődése nem volt mindennapi. A magyar cég példásan képviselte a Watkins wellness ideológiáját: Az emberek életét jobbá tenni mindazzal, amit egy kültéri masszázsmedence nyújthat a mindennapi feltöltődéssel.


(A Képen baról: Deana Jacobson, a watkins wellness Európáért felelős Vezetője, Szemán Gábor, a SpaTrend masszázsmedence szakértője, Vezse Roland a SpaTrend ügyvezetője, Molnár Csilla, a SpaTrend MAXCity üzletvezetője és Boros Richárd, a Caldera Spas márka nagykövete)

A Caldera Spas egyre inkább meghatározza a világ masszázsmedence piacát. A 43 évvel ezelőtt alapított San Diego-i vállalat köztudottan a világ legkényelmesebb és legstílusosabb masszázsmedencéit gyártja. Az évente közel 100 ezer értékesített Watkins medence nagy része a Caldera Spas Utópia sorozatából kerül ki.

Gratulálunk a magyar csapatnak. 

 

 

 

Címkék: