Mutassa meg tehetségét az enteriőr nyílt pályázaton

Az Otthon Neked minden szakmabeli számára elérhető, nyílt pályazatot hirdet, amiben anonim módon bárki megmérettetheti tudását a lakberendezés területén. Az idei pályázat témája a lakberendező otthona, így mindenki bátran előállhat a legvadabb elképzeléseivel.


Szeptember 15-éig van lehetőség jelentkezni a pályázatra, ami az értékes nyeremények mellett arra is remek alkalmat ad, hogy egy neves, szakmai zsűri előtt mérettessék meg tudásukat a lakberendezők.

A lakásfelújítás és az enteriőr kialakítás népszerűsítése jegyében a pályázatra elsősorban olyan munkákat várnak, amelyek egyedi, új és kreatív ötleteket tartalmaznak, de a teljes mértékig megvalósíthatóak.

A téma idén a lakberendező otthona, így tényleg szabadon szárnyalhat a fantázia és nem kell lemondani a megrendelőknek esetleg túl merész ötletekről.

A pályázatra azokat az építészeket, belsőépítészeket, lakberendezőket, dizájnereket vagy még hallgatói státuszú személyeket várják, akik szeretnének ötleteikkel kitűnni a tömegből, és nagy közönség előtt is bemutatnák egyedi látásmódjukat.

A pályázat részleteiről és felételeiről bővebben az Enteriőr pályázat saját oldalán olvashat.