Open Days: Így készül a rendezvénysorozatra a SpaTrend nyíregyházi csapata

Nem mindennapi eseménnyel várja az érdeklődőket a SpaTrend nyíregyházi csapata: az Open Days keretein belül az egészségtudatos életmódot és otthoni wellnesst fókuszba helyező programok során megtudhatjuk, miként ötvözhető a grillezés és a paleo diéta, de akár az Audi lenyűgöző új szériáit is megcsodálhatjuk. Az előkészületekről Nyakó Gergőt, a SpaTrend nyíregyházi üzletvezetőjét kérdeztük.


SpaTrend Online: Mi teszi különlegessé a szeptemberi rendezvénysorozatot?

Nyakó Gergő: Ezt nem könnyű röviden összefoglalni. Mi első sorban egy életérzést szeretnénk átadni az embereknek, és megmutatni, hogy mitől olyan különlegesek - nem csak számunkra - ezek a termékek. Rengetegen kíváncsiak a masszázsmedencék, szaunák  jótékony hatására, a tudatos étkezésre, vagy grillpraktikákra, ezért a rendezvényen ezek a témák kapnak nagy hangsúlyt. Továbbá azt is fontosnak tartottuk, hogy értékesítői csapatunk olyan szakemberekkel is kiegészüljön az esemény idejére, mint például Pataky Péter, az Ízes élet műsorvezetője, vagy Németh Szabolcs, a Labor-Gym Egészségcentrum alapítója és vezetője.

ST Online: Szerinted miért vált kiemelten fontossá az elmúlt évek során a tudatos életmód és a minőségi kikapcsolódás élményének megtapasztalása?

NY.G.: A mai felgyorsult világban sokat ülünk autóban, mindig rohanunk, elfelejtjük, hogy egy gyorséttermi étel milyen káros hatással van a szervezetünkre. Azok, akik odafigyelnek a minőségi étkezésre, pihenésre, sokkal jobban érzik magukat a mindennapokban: aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak, jobb a közérzetük. 

ST Online: Mennyi ideje működik pontosan a SpaTrend nyíregyházi bemutatóterme? Milyen termékeket találunk a palettán? 

NY.G.: A nyíregyházi showroom már több mint 3 éve, a Bujtosi-tó partján üzemel. Mindent megpróbálunk méltóképp bemutatni, legyen szó HotSpring, Softub, Fantasy Spa masszázsmedencékről, vagy a kanadai Broil King grillekről. A bemutatótermet folyamatosan úgy alakítjuk, hogy az újdonságok kerüljenek előtérbe. Igyekszünk a lehető legszélesebb skálán mozogni a stílusok terén is: kerti bútoraink kiválasztásakor például kimondottan arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének és elképzelésének megfelelő összeállítást.

ST Online: Milyen különleges programokkal készültök az őszi eseményre?

NY.G.: Az Open Days-en számos olyan rendezvényt kínálunk, amit ügyfeleink visszajelzései alapján válogattunk össze, ilyen például a Grill praktikák, Pataky Pétertől és Bíró Botond Boldizsártól. Nagyon sokan kíváncsiak arra, hogyan is lehet egy jó steaket készíteni. Természetesen a masszázsmedence tulajdonosokról sem feledkeztünk meg: őket vízkezelési tanácsadással várjuk. Azokra pedig, akik most vásárolnának grillezőt, jakuzzit, kerti bútort, vagy esetleg árnyékolástechnikai kiegészítőket, szintén érdekes előadásokkal és sokszínű kínálattal várjuk.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!