Őszköszöntő grillmulatság a MAX City bevásárlóközpontban!

Az ősz már javában  tart, de az időjárás eddig kegyes volt a kültéri szórakozást keresőkhöz. Október 6-án a Spatrend Autdoor Design üzlete is csatlakozik az időjáráshoz és megajándékozza azokat a látogatókat, akik a grillezésnek hódolnak!


Október 6-án ugyanis egy napra a Max City bevásárló központ parkolójának egy részét grillkonyhává alakítják, ahol a hasznos praktikák mellett az ínycsiklandó falatokból sem lesz hiány.

Az élteleket Kis Sándor, a Miele profi séfje készíti professzionális Broil King grilleken, hogy a látogatók használat közben is láthassák az első osztályú szerkezeteket. Aki időben érkezik nemcsak a finomságokból, de a grillfortélyokból is bőven meríthet, hogy azokat saját kertjében hasznosíthassa újra.

És hogy mi lesz a menü? A rendezvényen kipróbálhatja a teriyaki mártással készült vajhalat, a rukkolás, feta sajtos lepénykenyeret, a bárány karajt rozmaringos burgonyával és egy lassan sült marhaszegyet káposztasalátával.

Látogasson el a MAX City bevásárlóközpontba október 6-án, és találja meg álmai grillsütőjét, melyben olyan fantasztikus menüsort süthet, mint az igazi séfek!