Privát wellness tér kialakítása szakértői segítséggel: Hamarosan ismét SpaTrend Expo

Már hosszú évek óta ábrándozik arról, hogy rátaláljon az igényeinek tökéletesen megfelelő masszázsmedencére? Tudja, hogy milyen berendezésre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a piaci kínálat labirintusában?


A SpaTrend Expo már több mint tíz éve várja az otthoni kikapcsolódás híveit: a wellness szakemberek hasznos tanácsokkal látják el mindazokat, akik saját környezetükben szeretnék megtapasztalni a piacvezető jakuzzi márkák által nyújtott pihenés élményét.

A modern relaxáció kifinomult berendezései nagyban hozzájárulhatnak testi-lelki egészségünk megőrzéséhez: míg az ízületi problémákkal élők mellett a folyamatos szorongással és stresszel küzdők száma is egyre nő, mára kivételesen fontossá vált a közvetlen környezetünkben elérhető, fizikai és szellemi felfrissülést ígérő színtér kialakítása.

Ha szeretne minél többet megtudni az amerikai HotSpring és Softub termékeiről, a jakuzzik telepítéséről, vagy épp karbantartásáról, az ürömi wellness központ szakembereitől minden kérdésére választ kaphat.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.