Rendezze be teraszát az otthoni nyaraláshoz

A nyaralás minden évszakban jó ötlet, de nyáron a munka és kötelezettségek hálójában ragadni valahogy mégis rosszabbnak tűnik. Meneküljön el a hétköznapi terhek elől anélkül, hogy elhagyná otthona falait. Irány a kert vagy a terasz és bízza magát a SpaTrend szett gondjaira.


A SpaTrend már hosszú évek óta azzal foglalkozik, hogy bevigye az otthonokban a kültéri kikapcsolódás minden örömét. Az otthoni pihenés és az egészséges életmódhoz szükséges segítség mind megfér a teraszon, ha gondosan választjuk meg a hozzávalókat. Ebben a választásban segít most júliusi akciójuk, ami egy pompás oázissá formálja a kertet.

Július 31-éig tart az az akció, ami egy ajándék Broil King gázgrillt jelent jakuzzi vásárlás esetén. Jöjjön el most bemutatótermeinkbe és ismerkedjen meg a masszázsmedencékkel. A különböző pihentető, izomlazító és alvást segítő programok mellett a jakuzzi a romantikusok együttlétek és a családi szórakozások helyszíne lehet. A vízből kilépve pedig folytatódhat a móka és az ajándék grillen készülhet a finom vacsora, hogy az otthoni nyaralás sose érjen véget!