Profilom 2018. március 20. Kedd - Klaudia

Dr. Schulte megnyitotta Magyarország első QMS Spa-ját az Avalon Parkban

2016. 10. 14.
A májusban megnyílt luxus hotel, az Avalon Resort & SPA a wellness és szépségápolás tekintetében is csak a legjobbal elégszik meg. Az innovációról és kiváló minőségről ismert létesítmény ezúttal egy világszínvonalon elismert szolgáltatással bővíti SPA részlegét. A World’s SPA and Wellness Awards-on 2015-ben és 2016-ban is a legjobbnak választott kozmetikum, a !QMS feltalálója, Dr. Erich Schulte ünnepélyes keretek között nyitotta meg Magyarországon az első ilyen típusú kezeléseket alkalmazó !QMS SPA-ját. A mai nappal az Avalon Resort & SPA felkerült a világ !QMS SPA térképére.Az alig több mint egy éves miskolctapolcai Avalon Park családi szórakoztató központ már számos turisztikai és gastro díj büszke tulajdonosa. A kiváló minőséget állandóan szem előtt tartva mától a világszínvonalú, díjnyertes fiatalító kozmetikai kezelés, a !QMS is elérhető az Avalon Resort & SPA wellness szolgáltatásai között. Magyarország első !QMS SPA-ját maga az eljárásnak a feltalálója, Dr. Erich Schulte nyitotta meg. Örök idők óta foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogy hogyan őrizhetik meg a fiatalságukat, vagy ha már megjelentek az első ráncok, akkor hogyan csökkenthetik azokat, állíthatják meg a folyamatot Az Avalon Resort & SPA-ban elérhető világszínvonalú !QMS kezelés megváltoztatta az eddigi bőrfiatalítási gyakorlatokat.Az orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási !QMS eljárás során a bőrünk visszanyeri egészséges állapotát és rugalmasságát. A kezelés során a fiatal, egészséges bőrt biztosító természetes kollagént manuális módon juttatják be mély rétegekbe, ezáltal nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán fejti ki pozitív hatását, de a kezelés képes a rosacearan, a pigmentfoltokon, az aknés bőrőn és a cellulitiszen is segíteni. A vendég a kezelések során relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét az arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is.Az Avalon Resort belső wellness részlege már eddig is széles szolgáltatási palettát kínált a fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak. A jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal felszerelt SPA-ban az eddig elérhető kényeztető és frissítő masszázson felül most már fiatalító, bőrregeneráló !QMS kezeléseken is részt vehetnek a vendégek.

Hogyan hódította meg a jakuzzizás Magyarországot?

2014. 10. 23.
Az otthoni wellness szerelmesei 4 héten át élvezhették a SpaTrend Roadshow állomásain megtekinthető és kipróbálható masszázsmedencéket. A Kecskemétet, Sopront, Veszprémet és Debrecent érintő rendezvénysorozat látogatói nagy örömmel üdvözölték a környékükre ellátogató eseményt jelentő bemutatót, amely második éve népszerűsíti az otthoni ellazulás pezsgőfürdős formáját.Promóció:Gondoltál már arra, hogy saját jakuzzid legyen? Tudd meg, milyen lehetőségek várnak! Ki gondolná, hogy Magyarországon közel tízezer család használ jakuzzit nap, mint nap. Az egészségre és a testi lelki felfrissülésre igencsak alkalmas wellness eszközöket az utóbbi évtizedben hazánkban is nagy szeretettel fogadják az egészséges életmód hívei. A kültéri pezsgőfürdőzés először az Egyesült Államokat hódította meg, majd Anglián kereszül Európába is eljutott. Bár hazánkban még egy kicsit gyerekcipőben jár a kültéri együtt fürdőzés kultúrája, mégis egyre többen választják az otthoni kikapcsolódás, feltöltődés ezen formáját.A SpaTrend Magazin idén második éve támogatta azt az utazó kiállítást, amely lehetőve teszi, hogy az emberek a saját városuk közelében ismerjék meg az igazi, Amerikából származó csodálatos wellness eszközöket. Az idén több százan voltak kíváncsiak a RoadShowra, és, mivel a jakuzzzás szezonja igazából csak most kezdődik, sokan úgy döntöttek, hogy haza is visznek egyet. A szervezők azt mondják, hogy jövőre is lesz SpaTrend Roadshow.

Vásárlóink írták...

2013. 04. 14.
 "Kedves István!   Az üzletben tett látogatástól kezdve, a medence kiválasztásához nyújtott segítséggel, a telepítéssel maximálisan meg voltunk elégedve.   Udvariasak, segítőkészek voltak az üzletben,  a medencéről teljes körű információt kaptunk. A választásnál az igényeink figyelembe vétele mellett történt a medence kiválasztása.   A telepítés során nagy szakértelemmel, precizitással végezték el a munkát.   Eddig nem volt tapasztalatunk masszázs medencével, de néhány használat után biztosak vagyunk benne hogy jól választottunk.   Üdvözlettel: Miklós"2013.április 28."A kiállítás nagyon színvonalas, jól megszervezett, rengeteg érdeklődővel. Nem először látogattam ki, ez már a sokadik alkalom volt és mindig nagyon tetszett. A szervezés megfelelő, a szervezők maximálisan a látogatók, vásárlók segítségére voltak, hangulatos és családias a légkör. Profi csapat áll a kiállítás mögött, hogy minden a helyén legyen. Úgy gondolom, hogy a kiállítás évről évre a minőségi medencék és kerti bútorok olvasztótégelye itt minden megtalálható a kiegészítőket is beleértve. A kiállítás időtartama alatti akciókat érdemes kihasználni!Ezúton köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem." Weibl András2012. augusztus 22. "Dear Istvan: I was very satisfied with your service lately buying the beautiful garden collection of ETHOS. Your showroom was very tasteful and both service and availability of products on stock were very excellent. For items not on stock, delivery time was short and the on-the-door shipping service was somewhat swift. Please let me know whether I can be more of help for you putting some words for you on a certain web-page or blog." "Tisztelt Uram! Vásároltam Önöknél egy New York típusú rattan kerti garnitúrát. A telefonos egyeztetést követően megnéztem a helyszínen és meg is vásároltam ezt. Minden a megbeszélték szerint történt és szállítójuk is probléma nélkül érkezett. Részemről tökéletes volt a kiszolgálás. Folyamatosan figyelem a honlapjukat és ha számomra megfelelő terméket találok örömmel fogom megvásárolni Önöktől.Köszönettel " Zámolyi Tamás "Kedves István! Utólagosan is szeretném megköszönni a bútorvásárlásnál nyújtott rugalmasságodat és az eladással kapcsolatos szakmai segítségedet, amivel elősegítetted, hogy egy színvonalas és igényes termékkel legyen az otthonunk gazdagabb. Mivel ezen a nyáron egy újabb átalakítást tervezünk így aktuálissá válhat az általam vásárolt bútorcsaládot kiegészíteni étkezőasztallal és hozzátartozó székekkel(6 vagy 8). Amennyiben van egy kedvező ajánlatod, kérlek jelezz vissza. Előre is köszönöm"2013. április 09.

Megjelent a Spa&Trend magazin legújabb száma

2013. 03. 29.
Az eddigi legtartalmasabb és legszínesebb Spa&Trend magazin került ma az újságárusok polcaira országszerte. Nekünk mindig nagy öröm, ha a hosszú és kihívásokkal teli, de annál érdekesebb munkánk eredményeképpen a kezünkben tarthatjuk a kész magazint. Miért éppen Húsvétkor jelent meg? Szeretnénk a hosszú hétvégére és az iskolai tavaszi szünetre néhány kellemes, álmodozó órát szerezni mindenkinek, aki kikapcsolódásképpen egy igényes életmód, szabadidő és stílus magazint szeretne olvasgatni. Ízelítőül szeretnék néhány cikket bemutatni, hogy kedvet kapjatok a magazin forgatásához. DesigngyűjteményFekete-fehérbenA gyűjtőszenvedély ősidők óta együtt él az emberiséggel. Ennek a nagystílű terekkel megkomponált lakásnak a tulajdonosai azonban egészen rend- hagyó gyűjteménnyel rendelkeznek, szenvedélyük a ma már klasszikusnak számító tervezők neveivel fémjelzett, formatervezett tárgyak gyűjtése.    Házi élményfürdőA költöző medenceMeglátni és megszeretni egy szuper masszázsmedencét igazán könnyű. Megszokni még könnyebb az élményt, amit nyújt. Ám lemondani róla már nemigen lehet – és van egy jó hírünk: nem is kell! Ha költözünk, a medencét magunkkal vihetjük – ez a barátság egy életre szól.Lebegés felsőfokonA szárnyalás szabadságaA formatervezett szép tárgyaknak sok gyűjtője akad, nem nehéz beleszeretni egy-egy lágyan ívelt hajlatba, markáns szögletbe vagy éppen formabontó színhasználatba. Ám az már ritkább, ha valaki nem csupán extravagáns tárgyakkal szeretné telerakni környezetét, de olyan házat is választ magának, melynek megjelenése inkább utal egy kültéri szoborra, mint lakó- épületre.Az igényesség luxusaMúzsánk a természetNem muszáj alpesi tájakra vándorolni csupán azért, hogy igazi hegyvidéki hangulatban pihenjük ki fáradalmainkat. Akad a hazai szálloda kínálatban is olyan igényes hotel, amely maradéktalanul elhozza a havasi környezet illúzióját – és még annál többet is nyújt.Energia a természetbőlSpirituális kertElőfordul, hogy kifárad az ember. Kifárad egy kapcsolat, elszürkül, vagy éppen aktualitását veszti egy addig jól bevált életforma. Van úgy, hogy változtatni muszáj ahhoz, hogy fenntartsuk az állandót, és feltölthessük az egészséges élethez szükséges energiatartalékainkat. Márpedig energiát leginkább a természetből meríthet az ember.Masszázsmedencét akarok!Hogyan válasszak?Magyarországon tíz-tizenöt éve kezdett elterjedni az a wellnesskultúra, amely az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában sok évtizedes múltra tekint vissza. Ma már nálunk is egyre többen vásárolnak masszázsmedencét otthonukba. A kínálat nagy, ezért a választásban érdemes szakember segítségét kérnünk. Cikkünk abban segít, melyek a legfontosabb szempontok a vásárlásnál.Remélem, sikerült nagy kedvet csinálnom nektek az olvasáshoz! A magazint megvásárolhatjátok a MOL, a Shell és az ÖMV töltőállomásokon, a legnagyobb TESCO áruházakban, a Relay, Inmedio hálózatában és számos postahivatalban. Ha elő szeretnétek fizetni a magazinra, erre is lehetőség van: www.spatrendmagazin.hu
 Facebook
A szerkesztő ajánlata
A hét témája