600 főre főz a Broil King!

A Broil King grillszettje a hétvégén bebizonyítják, hogy nem kispályások: gond nélkül képesek akár egy 600 fős vendégsereg kiszolgálását is biztosítani. 


A Broil King grillszettje a hétvégén bebizonyítják, hogy nem kispályások: gond nélkül képesek akár egy 600 fős vendégsereg kiszolgálását is biztosítani. 

Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépült az Avalon Park, a 2015. év legnagyobb hazai komplex turisztikai beruházása. A gyönyörű, erdei környezetben meghúzódó négycsillagos szálloda, a hozzá kapcsolódó exkluzív étterem, a 15 Honka rönkház és a pazar wellness kiszolgáló egység mind azt szolgálja, hogy az ide érkező vendégek maradéktalanul a kikapcsolódásnak, a relaxációnak szentelhessék szabadidejüket.

A SpaTrend Kft., aki hosszú évek óta a hazai wellness kultúra megteremtésén fáradozik, továbbá a nemzetközi trendek felkarolása révén sokat tesz az otthoni grill szokások meghonosításában, fontosnak érezte, hogy egy ilyen kimagasló kezdeményezés mellé álljon. Éppen ezért vállalta, hogy az ünnepélyes megnyitón az év Grillszakácsa, Lui Chef vezetésével „beveti” a Broil King grillszetteket, hogy a magas létszámú vendégsereg a legfinomabb grill falatokban részesülhessen.

A meghívott 600 vendég közül sokan személyesen is megtapasztalhatják és a helyszínen ki is próbálhatják, milyen fantasztikus grill élményeket nyújtanak a kanadai Broil King gyártó kiváló termékei, a Broil King Imperial XL és a faszenes KEG sütő. A Broil King csapata már péntek délelőtt kivonul, hogy a nagy napra minden megfelelően elő legyen készítve, és az ünnepélyes megnyitót követő fogadáson a vendégek a legízletesebb grillfogásokat kóstolhassák. 

Címkék: