A Broil King grillszakértői egy nagyszabású grill fesztivállal ünneplik az őszi grill szezon kezdetét

„Itt van az ősz, itt van újra…” Bár az időjárás sokáig kegyes volt hozzánk, hamarosan beköszöntenek a hűvösebb, őszies időjárású napok. Sokan örülnek ennek, hiszen 15-20 fokos hőmérséklet az igazán alkalmas arra, hogy egy egész napot a szabadban töltsünk, és finomabbnál finomabb ételeket grillezzünk.


„Itt van az ősz, itt van újra…” Bár az időjárás sokáig kegyes volt hozzánk, hamarosan beköszöntenek a hűvösebb, őszies időjárású napok. Sokan örülnek ennek, hiszen 15-20 fokos hőmérséklet az igazán alkalmas arra, hogy egy egész napot a szabadban töltsünk, és finomabbnál finomabb ételeket grillezzünk.

A Broil King grillszakértői sem gondolják ezt másként, így egy nagyszabású őszi grillszezon nyitó kerti partyra invitálják október első napján a grillezés iránt érdeklődőket.

Kis Sándor a Miele séfje, és Pásztor Gábor a Broil King grillszakértője adja át tapasztalatát a hobbi grillszakácsoknak.A nyár mediterrán hangulatát még néhány röpke órára igyekeznek visszahozni a grillezett olasz finomságokkal. Pizzát, lazacot és tengeri finomságokat kóstolhatnak a grillszezon nyitónapján a látogatók. A húsimádók megtudhatják, hogyan grillezhetnek maguknak tökéletes steaket.

Az egész napos grilltanácsadáson professzionális szakemberek segítenek a látogatóknak abban, hogy megtalálhassák a kedvenc éleik elkészítéséhez legtökéletesebb grillsütőt és kiegészítőket.

A gázüzemű és faszeres grillek, füstölők már glédában sorakoznak a gillparty és grillvásár alkalmából. A boldog grilltulajdonosoknak is érdemes ellátogatni erre a kiállítással és vásárral egybekötött grillezésre, mert ezernél is több grill eszközből válogathatnak. A grillezés ugyanis művészet, és a kerti szakácsok a Broil King partyk alkalmával mindig találkozhatnak valamilyen újdonsággal, elleshetnek néhány olyan mesterfogást, mely segítségével egyre ízletesebb ételeket tehetnek az asztalra.

Azok számára, akik szeretnek nagy kerti partykat adni, és sok vendéget elkápráztatni, bemutatkozik a gázgrillek királya, az Imperial XL.

Azok a vendégek is találkozhatnak újdonsággal, akik a faszénen sült grillételek füstös ízét kedvelik, a Kamado Chef és a KEG kamado típusú grillsütők nem csak minőségükben múlják felül hétköznapi társaikat, de a kertek esztétikumához is hozzájárulnak játékos formavilágukkal.

A rendezvény látogatói egy sor különleges, és funkcionális grilleszközzel is találkozhatnak, és a hatalmas választékban biztosan megtalálhatják a kültéri konyhájukból még hiányzó, elengedhetetlen darabokat.

Látogasson el hozzánk, mert szakértőink és profi grill szakácsunk szívesen segítenek az Ön igényeinek megfelelő grill kiválasztásában!

Ha szívesen ellátogatna az októberi szezonnyitó grill partyra, részvételi szándékát kérjük, regisztrációval jelezze!

Ha úgy érzi, hogy nem tud eljönni a rendezvényre, de szívesen vásárolna termékeink közül a Broil King webáruházában, az egy 15%-os kedvezményre jogosító kupon kóddal ezt Szombaton éjfélig megteheti.

Broil King Kupon Kód: BKOKTOBER1

Címkék: