A Dunántúl is megnyitja az őszi wellness szezont Veszprémben

Ezen a héten, egészen pontosan október 7-én nyílik a Dunántúl legszínesebb masszázsmedence, kerti bútor és grillvására a SpaTrend Expo.


Ezen a héten, egészen pontosan október 7-én nyílik a Dunántúl legszínesebb masszázsmedence, kerti bútor és grillvására a SpaTrend Expo.


Aki ellátogat a kiállításra, sok újdonsággal találkozhat. Először is megismerkedhet a 2016-os év masszázsmedencéinek csúcsmodelljeivel. A masszázsmedence tulajdonosok már tudják, nem könnyű feladat megtalálni a tökéletes jakuzzit, ebben segítenek majd a masszázsmedencék szakértői a három napos expó során, de ennél még sokkal többet kap mindenki, aki tiszteletét teszi a rendezvényen

.
A veszprémi Aura Hidromasszázs stúdió egy kis meglepetéssel is kedveskedik a SpaTrend Expo látogatóinak, és szombaton közös grillezéssel várja az érdeklődőket.

Az expón profi séfnek, és igazi grillszakértőknek tehetik fel a vendégek kérdéseiket, akik segítenek eldönteni, gázüzemű, vagy faszenes grillt lenne érdemes inkább vásárolniuk.


A kert teljes berendezését is lehetővé teszi a Spatrend masszázsmedence és kerti bútor vására. Letisztult formavezetésű, stílusos kerti bútorok között válogathatnak az igényes kerttulajdonosok.

Látogasson el az őszi szezonnyitó masszázsmedence kiállításra és vásárra, és találja meg az igényeinek megfelelő masszázsmedencét! Részvételi szándékát itt jelezheti.

Címkék: