A legek vására zárja kapuit

A legszínesebb programokkal megrendezett és a legtöbb látogatóval büszkélkedő SpaTrend Expo 2015 tíznapos nyitva tartás után bezárta kapuit. Hogy milyen volt a kiállítás? Melyek voltak a sláger termékék? Milyen programok tették változatossá a vásárt? Erről szól rövid összefoglalónk.


A legszínesebb programokkal megrendezett és a legtöbb látogatóval büszkélkedő SpaTrend Expo 2015 tíznapos nyitva tartás után bezárta kapuit. Hogy milyen volt a kiállítás? Melyek voltak a sláger termékék? Milyen programok tették változatossá a vásárt? Erről szól rövid összefoglalónk.

Már a nyitónapon hatalmas érdeklődés övezte a 18. SpaTrend Expót, amelynek VIP estjét Szekeres Adrien fantasztikus koncertje nyitotta meg. A hangulatos napot a szakmai partnerek jelenléte tette még izgalmasabbá, és az a felfokozott várakozás, amely egy ilyen vásár kezdetét jellemzi. A kiállítás minden egyes napján szakértők segítették az érdeklődőket, így elmondható, hogy egy olyan rendezvény részesei lehettek az idelátogatók, ahol az újdonságokból és az érdekességekből nem volt hiány.

Ebben az évben a legtöbb hangsúlyt a SpaTrend legújabb kerti bútor kínálata kapta, hiszen soha ilyen mennyiségű outdoor szett még nem került bemutatásra. Akár étkező, akár kényelmes, otthont idéző kanapé vagy sarok garnitúra volt a vásárlás célja, fazon, szín, anyag, forma tekintetében számtalan választék állt az érdeklődők rendelkezésére.

A grill szettek a nyár igazi slágertermékei. Ez megmutatkozott a látogatók kiemelt érdeklődésében is. Persze, az ilyen különleges készülékeket legjobb működés közben megismerni, amiben a Séf a Rácson online grillverseny séf döntősei nyújtottak segítséget. Nekik köszönhetően ízletes grill falatokat kóstolhattak az ínyencek, és részletekbe menően megismerhették, mitől is olyan jók a kanadai Broil King gázgrill készülékei.

„Nem zárulhatna a vásár anélkül, hogy el ne mondanánk, az otthoni wellness jelentősége milyen nagy ebben a rohanó világban. Minden, amit önmagunkért megtehetünk, ami javítani tudja életünk minőségét, az a jövőben megtérülő befektetés.” – foglalta össze Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa az Expóval kapcsolatos gondolatait, majd hozzátette, hogy a SpaTrend Expo 2015 vásárlói is erről afilozófiáról tettek bizonyságot, hiszen előszeretettel keresték és vásárolták a HotSpring legújabb modelljeit.

Akár beltéren, akár kültéren elhelyezett masszázsmedencéről is legyen szó, egy új jakuzzival egy minőségibb élet kezdődik. Hozzátette, öröm volt megtapasztani, hogy az elmúlt 10 évbe fektetett munka megtérülni látszik. „Mindig is szerettük volna, ha az otthoni wellness fogalma beépülne a köztudatba. Ha megéreznék az emberek, mekkora jelentősége van a pihenésre, a relaxációra szánt időnek. Ezt a vásárt is azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy alkalmat teremtsünk a wellness szerelmeseinek a termékek részletesebb megismerésére, a tapasztalatok cseréjére. Örömmel tapasztaltuk, hogy milyen sokan látogattak el hozzánk ebben a 10 napban. A vásár most bezár, de a SpaTrendnél mindig történik valami izgalmas, ezért is érdemes minket figyelemmel kísérni.” – zárta be búcsúzó szavaival a vásárt Vezse Roland.

Címkék: