A Parador is díjazta a 2013 Év Lakberendezőjét

Március 6-án fellebbent a fátyol: nagyszabású rendezvény keretében kihirdették 2013 Év Lakberendezőjét. A szakma díjazottját mi is értékes ajándékkal leptük meg.


Március 6-án fellebbent a fátyol: nagyszabású rendezvény keretében kihirdették 2013 Év Lakberendezőjét. A szakma díjazottját mi is értékes ajándékkal leptük meg.

Izgalmas partira voltunk hivatalosak a Max City-be. A Lakberendezők Országos Szövetsége minden évben meghirdeti az Év Lakberendezője pályázatot, több kategóriában. Idén is szakmai közönség előtt tartották a díjkiosztót.

Mi a PARADOR padlómárkával voltunk jelen a szponzorok között, amelyet szintén a SpaTrend forgalmaz Magyarországon.

Vezse Roland, cégünk ügyvezetője egy értékes médiacsomagot adott át, mellyel a győztesnek lehetőséget nyújtunk arra, hogy minél szélesebb körben megismerjék őt és munkáit. Így a Spa & Trend Magazin, valamint a Spatrendonline.hu népszerű lakberendezési és életmód magazinok lapjain hamarosan jobban is megismerhetjük Andruk Mariannt

És ezzel még nem ért véget a meglepetések sora. A győztest, valamint a rendezvényen megjelent lakberendezőket a díjátadón hívtuk meg a március 19-ei Parador Szemináriumunkra. A rendhagyó rendezvényt a SpaTrend ürömi központjában tartjuk majd. Az ötlet lényege, hogy a lakberendező szakma képviselőivel laza hangulatú előadásokon és beszélgetésen oszthassuk meg azt a gazdag tapasztalatot, amit a Parador sokéves működése során összegyűjtöttünk. Hiszen a világ egyik legmeghatározóbb parketta és laminált padló gyártója, stílusteremtő és trenddiktáló, a természetesség és a lendületesség megtestesítője. 

A nem mindennapi programot az inspiráció forrásának szánjuk, ahol együtt gondolkodva születnek majd új ötletek, talán még a jövő divatja is körünkben lát napvilágot. 

Címkék: