A SpaTrend Expo a partnerekkel együtt válik teljessé

Nem telhet el úgy év, hogy a SpaTrend Expóhoz ne csatlakoznának partnerek, akik termékeikkel, szakmai hozzáértésükkel és tanácsaikkal a kiállítás és vásár színvonalát emelik. Ennek köszönhetően az ürömi bemutatóteremben a megszokott kínálaton túl számos újdonsággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.


Nem telhet el úgy év, hogy a SpaTrend Expóhoz ne csatlakoznának partnerek, akik termékeikkel, szakmai hozzáértésükkel és tanácsaikkal a kiállítás és vásár színvonalát emelik. Ennek köszönhetően az ürömi bemutatóteremben a megszokott kínálaton túl számos újdonsággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Ha medencét építenél - A Károlyi-kert 17 éves uszodatechnikai piacon töltött tapasztalatával és sok-sok letelepített medence gyakorlatával a háta mögött szerzett nevet a magyar uszodatechnikai piacon. Olyan úszómedencék megvalósításában jeleskednek, amelyek méltán lehetnek az otthon és az udvar dísze. A polipropilén medencetesteket nem csupán forgalmazzák, hanem saját gyártócsarnokukban az egyedi vásárlói igények alapján gyártják.

Ha árnyékolót szeretnél a házadra - Egy otthon, egy ház elképzelhetetlen korszerű nyílászáró és árnyékolástechnikai termék használata nélkül, akár hidegről, melegről, csapadékról vagy napfényről legyen is szó. A Predex ezek teljes körű kínálatával segíti a kiállításra érkezőket, továbbá bemutatja a Markilux napellenzőket, melyekkel egy kert, egy udvar egyedi arculatát is markánsan meg lehet határozni.

Ha befednéd kerted medencéjét – Számtalan előny sorolható fel a medencefedés mellett, a melegebb és tisztább fürdővízen és a biztonságon túl. Fontos az UV védelem vagy a medence élettartalmának meghosszabbodása, de mindezeken felül a fürdőszezon megnyújtása a legkecsegtetőbb érv. Ha a Nivovashoz fordulunk, ezeket mind megvalósíthatjuk.

Ha dizájnos csaptelepre vágysz – A Kludi lépést tart az elvárásokkal: a termékeket időtálló formavilág, innovatív technológiai megoldások és magas minőség jellemzi. Elegáns és praktikus modelljei szemet gyönyörködtetőek, ám mindezeken felül környezetbarátok is. A gyártási folyamatoknál és a nyersanyag felhasználásnál a környezettudatos és gazdaságos vízhasználatot tartja szem előtt a cég, így a Kludi Eco víztakarékos termékeket a Föld jövőjének érdekében fejlesztik.

Ha a mosás a szenvedélyed – A Miele páratlan készüléket hozott létre. Egyetlen mosógép sem képes arra, amire az új Touchtronic: 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint ami az A+++ besoroláshoz szükséges, s mindezt maximális teljesítmény mellett. De emellett intelligens felhasználói kezelésével a textília egyedi tulajdonságai szerint ajánl mosási programot.

Ha az autózásban is az elegancia a mérvadó – A Mercedes-Benz B-osztály a kompakt kategória zászlóshajójaként az eleganciát és a praktikumot ötvözi, finom vonalvezetésével, dinamikus hangulatával a kényelem és a látvány terén is minden vágyat kielégít. Nincs ez másként a CLA Shooting Brake modell esetében sem. A német technológia és a magyar munka egyedülálló ötvözete megérdemli, hogy megcsodáljuk a kiállításon. 

Ismerd meg a SpaTrend Expo partnereit a kiállítás ideje alatt. Várunk szeretettel Ürömön, 2015. május 8-17 között!

Címkék: