A SpaTrend lett az év jakuzzi kereskedője

Tornádóként söpört végig a hír a Facebook-on, hogy a SpaTrend vehette át a 2015-ös év legjobb jakuzzi kereskedője címet. A San Diego-i Coronado szigeten megrendezett díjátadónak a Loews Hotel Coronado adott otthont. Ez a kitüntetés egy újabb mérföldkő a magyar csapat számára.


Tornádóként söpört végig a hír a Facebook-on, hogy a SpaTrend vehette át a 2015-ös év legjobb jakuzzi kereskedője címet. A San Diego-i Coronado szigeten megrendezett díjátadónak a Loews Hotel Coronado adott otthont. Ez a kitüntetés egy újabb mérföldkő a magyar csapat számára.

A magyar csapat sikere mindannyiunk büszkesége. A világhírű HotSpring masszázsmedence gyár, nem csupán az eladott masszázsmedence darabszámot veszi figyelembe amikor ennek a fontos elismerésnek a nyertesét keresi. Fontos szempont az, hogy a várományos mit tesz azért, hogy az emberek megismerjék a meleg víz és a hidromasszázs jótékony hatását, ismerjék az otthoni wellness lehetőségeit. Az üzleti siker mellett a HotSpring célja az egészséges, teljes élet képviselete, amelyben mindenkinek elegendő minőségi ideje jut a szeretteivel együtt élvezni az ellazulás és a feltöltődés pillanatait. A masszázsmedencénk ennek az egyik lehetséges és fontos helyszíne. A kiválasztás másik fontos szempontja az ügyfelek elégedettsége, vagyis az ügyfélszolgálat működése, amelyben a SpaTrend szintén kiválóan teljesít.

A SpaTrend az elmúlt több, mint 10 évben nagyon sokat tett azért, hogy a hidromasszázs medencék mindenütt és mindenki számára hozzáférhetők és elérhetők legyenek. Az ország több, mint 8 pontján tette elérhetővé és hozzáférhetővé a masszázsmedencék kipróbálását és azonnali telepítését. A Veszprémben, a törökbálinti MAXCity-ben és a Nyíregyházán létrehozott hatalmas és színvonalas bemutatótermek Európa bármely országában megállnák a helyüket.

A csapat SpaTrend Expo néven Kiállítást alapított, ahol az emberek mind többen és többen élhetik át a hidromasszázs feledhetetlen élményét és tekinthetik meg az igen szélesre duzzadt kínálatot. Létrehozta a SpaTrend magazint, amely az elmúlt években a kültéri életmód bibliája lett, és nagyon széles témakörben nyújt tájékoztatást az otthoni, minőségi wellness és gasztronómia témakörében.

A SpaTrend csapata nemcsak az otthoni minőségi wellnessről gondoskodik, a kertben történő szaunázást, a kerti sütögetést, és a kertünk kényelmes berendezését is könnyen elérhetővé teszi.

A SpaTrend sikere a Facebookon való megjelenése után sokak elismerését kiváltotta. A cég büszke eredményére és nagyon hálás mindazoknak akik segítették munkáját és akik lehetővé tették ennek az elismerő díjnak az átvételét. 

 

Örömmel jelentjük, hogy a San Diego-i HotSpring Világkonferencián minket választottak a 2015-ös év legjobb kereskedőjének! A díjat a cég alelnökétől, Leo Hamacher-től vettük át.

Közzétette: Roland Vezse – 2016. január 16.

Címkék: