Ahol nincs lehetetlen – a wellness vására megnyitja kapuit

Lelkes tervezés vette kezdetét a SpaTrend ürömi bemutatótermében. Nem véletlenül: április 14-én megnyitja kapuit az SpaTrend Expo 2016. Hogy milyen újdonságok és meglepetések fogadják majd a látogatókat, arról Vezse Rolanddal, a SpaTrend tulajdonosával beszélgettünk.


Lelkes tervezés vette kezdetét a SpaTrend ürömi bemutatótermében. Nem véletlenül: április 14-én megnyitja kapuit az SpaTrend Expo 2016. Hogy milyen újdonságok és meglepetések fogadják majd a látogatókat, arról Vezse Rolanddal, a SpaTrend tulajdonosával beszélgettünk.

Ebben az évben sosem látott nagyságot ölt a SpaTrend Expo. Mi vezetett el ehhez a növekedéshez?

2006-ban azzal a szándékkal hoztuk létre a kiállítást és vásárt, hogy egy olyan fórumot teremtsünk, amely lehetőséget ad a kültéri lakberendezés és a wellness híveinek, hogy egy időben, egy helyen megtalálják azokat a termékeket, amelyekkel otthonukat, udvarukat kedvükre berendezhetik. Nem véletlen hát, hogy miként a kezdetekkor, úgy jelenleg is partnerekkel karöltve szervezzük a SpaTrend Expot.

Ki kell emelnünk, hogy a korábbi évekhez viszonyítva idén újra rengeteg kerti bútor szettet láthat a látogató, de az amerikai masszázsmedencék legjobbja is bemutatásra kerül.

A rendezvényen megismerkedhetnek az amerikai masszázsmedencék csúcsát jelentő HotSring NXT modellel, amely újrareformálta a masszázsmedencék fogalmát és olyan szavakat csempészett a Hidromasszázs szókészletébe, mint 100% szűrés, Motomassage, BMW Design, és a jövő masszázsmedencéje.

Kétségtelen, hogy egyre nagyobb teret kapnak a szépen berendezett teraszok, kertek, de vajon tudunk-e egységben gondolkodni? Merünk-e már tervezéskor az egész kertet, udvart berendezni?

Valóban, korábban az volt jellemző, hogy egy ház felépítésekor a teljes belső kialakítás után megállt a tervezés. Hogy a kertre jut-e pénz és idő, az másodlagos volt. Gyakran csak a második, harmadik év elteltével jutottak el a családok oda, hogy áldozzanak az udvar rendezésére, komfortossá tételére. Gyakran azt is a legegyszerűbb megoldásokkal oldották meg, aminek sajnos sok esetben az lett a vége, hogy néhány év elteltével le kellett cserélni a kerti ülőgarnitúrákat, napellenzőket, étkezőket. Már lassan, de változik a hozzáállás, egyre többen teszik le voksukat az időtálló, minőségi termékek mellett.

Mi a helyzet a jakuzzikkal? Beépült a kultúránkba az otthoni wellness fogalma?

Talán kicsit hasonló a helyzet. Míg korábban a jakuzzikat utólag vásárolták meg, és teljesen ad hoc szerűen helyeztek el a házban, a kertben, addigra ma már ritkán születik építészeti terv jakuzzi nélkül, és kevés olyan család van, aki ne gondolna a testi-lelki feltöltődésre új otthonában. Ennek nagy előnye, hogy egységes arculat valósítható meg, és elérhető, hogy akár süllyesztett jakuzzi kialakításában gondolkodhassanak a tulajdonosok. Amit lássunk be, utólag nehezen lehetne kivitelezni.

Hogyan látod, megengedjük magunknak az önmagunkra szánt idő luxusát?

Remélem, hogy igen. Mert látnunk kell, a wellness nem egy kitaláció, nem szemfényvesztés. Mind az egészségre, mind a mentális állapotunkra gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak, de emellett a közösség formáló ereje is igen nagy. Fontos az együtt töltött idő, amikor a család, a baráti társaságok egy kellemes beszélgetés mellett finomakat esznek, jól érzik magukat. Ennek a környezetét szeretnénk mi megteremteni a grill szett kínálatunkkal, a kerti bútor választékunkkal.

Miért ajánlanád, hogy a vásárra időzítsük vásárlásunkat?

Lehetőség lesz 1000 nm-en több mind 50 féle jakuzzi megtekintésére, de a majd 1000 darabos raktárkészletből is bátran válogathatnak a kilátogatók. Ha az outdoor termékeket vesszük, akkor 40-50 féle étkező szett, 20-30 féle ülőgarnitúra tekinthető meg, és vásárlás esetén akár már aznap haza is szállítható. Ebben a 12 napban partnereinkkel közösen mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű kiszolgálásban legyen része az érdeklődőknek. Garantáljuk, hogy minden kérdésére választ kap, és reményeink szerint a legnagyobb megelégedettséggel távozik majd bemutatótermünkből.

Kellemes környezetben várunk minden érdeklődőt, hogy kedvezményes áron és kényelmesen jusson hozzá szíve választottjához.

Címkék: