Egy jakuzzi vásár igazi értéke

Sokszor felmerül a kérdés, miért egy kiállításon hozzunk döntést kertünk, otthonunk újabb gyöngyszeméről, miért ne két hét múlva látogassunk el a kiállító terembe, miért a személyes találkozót helyezzük előtérbe az online rendélés helyett?


Sokszor felmerül a kérdés, miért egy kiállításon hozzunk döntést kertünk, otthonunk újabb gyöngyszeméről, miért ne két hét múlva látogassunk el a kiállító terembe, miért a személyes találkozót helyezzük előtérbe az online rendélés helyett?

Egy kiállítás és vásár, mint a SpaTrend Expo 2015 azoknak nyújtja a legnagyobb segítséget, akik épp a keresgélés fázisában vannak. Talán ez a vásárlás legizgalmasabb része, amikor fel lehet mérni, mit kínál a piac, össze lehet hasonlítani, hogy az egyes modellek miben különböznek, miben mások. Meg lehet nézni őket testközelből, ki lehet próbálni az egyes jakuzzi modelleket, és meg lehet tervezni, mi mutatna a legszebben a kertben, melyik medence szolgálná leginkább a vásárló igényeit.

SpaTrend Expo 2015 is éppen ezért olyannyira kedvelt: a szakértők nem csak a technikai paraméterekben vannak otthon, de sokéves tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy a vásárlóval együtt gondolkozva ajánljanak jó megoldásokat. Részletekbe menően el tudják mondani, hogy mire számíthatnak, mit kapnak egy-egy modell esetében, hogyan kell működtetni, üzemeltetni a medencét, és milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre azért, hogy a vevő a legnagyobb kényelemben élvezhesse jakuzziját.

De egy vásár mit sem ér partnerek nélkül. Nekik köszönhetően egy teljesebb kép alakulhat ki a vásárlóban az otthoni wellness világáról, és segítségükkel egy helyen, egy időben többféle termékcsoport megismerése valósulhat meg. A SpaTrend Expo minden évben kiváló partnerekkel karöltve szolgálja az otthoni wellness kultúra kialakításának feladatát, így a 2015-ös évben is. Bemutatkozik az uszodatechnikai piacon elismert Károlyi-kert, a Predex, aki a nyílászáró és árnyékolástechnikai termékek piacán mozog otthonosan. A Nivovas a medencefedéssel kapcsolatos megoldásokban ad tanácsot, míg a Kludival otthonunk vizes blokkjait varázsolhatjuk korszerűvé és divatossá. A mosás és szárítás 21. századi technológiai újításait a Miele mosó-és szárítógépein keresztül ismerhetjük meg, és a Mercedes-Benznek köszönhetően a kiállítás ideje alatt megtekinthetjük B-osztály és a CLA Shooting Brake egy-egy modelljét.

Ha még nem járt nálunk, ne halogassa döntését! A SpaTrend Expo 2015 május 17-ig várja a kiállításra és vásárra az érdeklődőket.

Címkék: