Elrajtolt a SpaTrend Expo 2015

Fergeteges hangulatú megnyitóval vette kezdetét a 2015-ös jakuzzi kiállítás és vásár, ahová már a nyitó napon is rengetegen érkeztek. Az ürömi bemutatóterem zsúfolásig megtelt a látogatókkal.


Fergeteges hangulatú megnyitóval vette kezdetét a 2015-ös jakuzzi kiállítás és vásár, ahová már a nyitó napon is rengetegen érkeztek. Az ürömi bemutatóterem zsúfolásig megtelt a látogatókkal.

Nem véletlen, hogy ilyen jelentős sikerrel indult a SpaTrend Expo 2015, hiszen az 1000 négyzetméteres beltéri és majd ugyanennyi kültéri területen a jakuzzi modellek, a kerti bútorok, és a grill szettek színes választéka fogadta az otthoni wellness iránt elkötelezetteket.

Már az első napon egymásnak adták a kilincset az érdeklődők, hiszen az Expo kiváló alkalom a termékek alapos megismerésére, a kapcsolatépítésre, sőt, a barátkozásra is. Ennek fényében zajlott a nyitó este is, ahol a jó hangulatról a kellemes környezet, a jó zene, a finom ételek és a zamatos innivalók gondoskodtak.

A Miele jóvoltából a bemutatóteremben ínycsiklandó falatokat kóstolhattak a vendégek, míg a kültéri Broil King grill standon a Séf a Rácson online grillverseny döntősének, Tarsoly László grillezett finomságai sültek. A Nespresso felajánlásával zamatos kávéval frissülhettek, míg a hatvani Simon Attilának köszönhetően igazi, jó barack-, szilva- és körtepálinkával hangolódhattak rá kellemes nyár eleji estére a látogatók.

Persze lehetőség nyílt arra is, hogy megismerkedhessenek a kiállítás partnereivel is: a Predex az árnyékolástechnikai termékeit, a Károlyi-kert a szabadtéri medencefedést, a Kludi a legújabb innovatív csaptelepeit mutatta be. Az szabadtéri kiállítótéren a Mercedes-Benz legújabb modelljeit, a bemutatóteremben a Miele korszerű mosógépeit tekinthették meg az érdeklődők.

Az est során Szekeres Adrien koncertje egy lendületes, kellemes hangulatú nyári bulit idézet meg, mely során elhangoztak az elmúlt évek sikerdalai és nemrég megjelent száma is. A háromnegyed órás koncertet követően a partnerek által felajánlott tombolanyeremények kisorsolására került sor. A jó hangulat a vicces felkonferálásoknak és nívós ajándékoknak köszönhetően tovább fokozódott, így elmondhatjuk, hogy a remek megnyitó után hasonlóan sikeres folytatásban reménykedve várja vásárlóit a 18. SpaTrend Expo.

Látogasson el Ön is a SpaTrend Expóra, hogy megtapasztalhassa a wellness szakértőjének vendégszeretetét.

Címkék: