Fantasztikus hangulattal zárt a SpaTrend Expo, és nyitotta meg a hivatalos jakuzzi szezont

Az idei SpaTernd Expo igazán emlékezetes volt. A különleges, jó hangulat, mely az Expo megnyitóját jellemezte, egészen szeptember 4-ig kitartott.


Az idei SpaTernd Expo igazán emlékezetes volt. A különleges, jó hangulat, mely az Expo megnyitóját jellemezte, egészen szeptember 4-ig kitartott.


A finom ételekről, és az olaszos ízvilágról Gianni, valamint a Miele séfje, Kis Sándor és természetesen a Fornax outdoor kitchen által kültéri konyhává varázsolt Broilking grillsütők gondoskodtak.

A vendégek éberségét a Nespresso kávékülönlegességei, míg az oldott hangulatot a Chivas Regal whisky kóstolója biztosította A fantasztikus este fénypontja Csepregi Éva és Végvári Ádám koncertje volt.


A vendégek megcsodálhatták a legújabb masszázsmedencéket, köztük a BMW dizájn csapatának tervei alapján, a HotSpring és az Endless Pools együttműködésében készült luxus swimspat, mely a végtelen úszás élményét biztosítja.


Ahogy Jan- Willem Van Der Mei a Jati & Kebon kerti bútorok értékesítési igazgatója fogalmazott, a SpaTrend Expo atmoszférája magával ragadja a látogatót, mert a rendezvény célja nem elsősorban a termékek értékesítése. A SpaTrend Expo közösségteremtő erővel bír. Összehozza a kert, grillezés és a jakuzzizás szerelmeseit. Egy olyan rendezvény, ahol a vendégek tapasztalatot cserélhetnek, személyesen találkozhatnak a prémium kategóriás termékek képviselőivel, és közelebbről, szakértők segítségével ismerkedhetnek meg a kínálattal.


A SpaTrend Expo nyitónapján idén is képviseltette magát a British Automotive Hungary, így a vendégek kipróbálhatták, milyen egy 300 lóerős Jaguar F-PACE vezetni.
A kertrajongók hasznos tippeket és trükköket kaphattak a növények gondozásáról Dicső Ádámtól, a Plantart értékesítési és marketing igazgatójától.


A nyárnak sajnos már vége, és a kertekben előkerülnek a lombseprűk, a jakuzzizás igazi szezonja viszont csak most kezdődik el igazán! Nincs annál jobb érzés, mint egy hűvös napon felmelegedni a jakuzzi simogató, meleg habjaiban, és együtt relaxálni családunkkal a masszázsmedecében.


Ha valamilyen okból nem tudott részt venni az idei SpaTrend Expon, vagy most találkozott először a masszázsmedencék varázslatos világával, akkor sincs oka elkeseredni, hiszen bármikor ellátogathat a SpaTrend üzleteinek valamelyikébe, és szakértők segítségével választhatja ki álmai masszázsmedencéjét.

Címkék: