Grillezzen sütőtököt igazi grillszakértőkkel Halloween alkalmából

Eljött a sütőtök szezonja, és ez alkalomból a Broil King szakemberei megmutatják, milyen sokféle ízt lehet kihozni ebből az egyszerű, de nagyszerű alapanyagból.


Eljött a sütőtök szezonja, és ez alkalomból a Broil King szakemberei megmutatják, milyen sokféle ízt lehet kihozni ebből az egyszerű, de nagyszerű alapanyagból.

A sütőtökből készült lámpásoknak és ételeknek évszázados hagyománya van Halloween idején. Úgy tartották, a sütőtök lámpások pislákoló fénye távol tartja a háztól az ártó szellemeket. Ma már a Halloweennek inkább közösségteremtő ereje van, és hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az ünnep. A Broil King csapatát éppen ez a kissé rémisztő, ugyanakkor mulattató, kelta hagyományokra visszatekintő ünnep ihlette meg, melynek ikonikus és elengedhetetlen kelléke a sütőtök.


Az egyre hűvösebb időben bizony jól esik egy finom meleg sütőtökkrém leves, vagy a forró, grillezett sütőtök. A grillszakértők november 5-én a Csillagvár bevásárlóközpont előtti területen megmutatják, milyen változatos ízvilág hozható ki ebből az alapanyagból. A közös sütés alkalmával lehetőség lesz megismerkedni a faszenes és gázüzemű grillek tulajdonságaival, a különböző hasznos és elengedhetetlen grilleszközökkel, illetve megkóstolni a friss, grillezett ínycsiklandó ételeket. A Broil King szakértői segítenek megtalálni az igényekhez leginkább illeszkedő professzionális grill készüléket, valamint a luxus masszázsmedencék széles választékában is szívesen segítik a vendégeket választásban.


Ha szeretne részt venni a Halloween grill partyn, előzetes jelentkezését most a Broil King csapata egy 10.000 Ft értékű kuponnal honorálja, melyet a rendezvény napján, grillsütő vásárlása esetén használhat fel. Ha szeretné igénybe venni a kedvezményt, kattintson ide

Címkék: