Hogyan hódította meg a jakuzzizás Magyarországot?

Az otthoni wellness szerelmesei 4 héten át élvezhették a SpaTrend Roadshow állomásain megtekinthető és kipróbálható masszázsmedencéket. A Kecskemétet, Sopront, Veszprémet és Debrecent érintő rendezvénysorozat látogatói nagy örömmel üdvözölték a környékükre ellátogató eseményt jelentő bemutatót, amely második éve népszerűsíti az otthoni ellazulás pezsgőfürdős formáját.Promóció:Gondoltál már arra, hogy saját jakuzzid legyen? Tudd meg, milyen lehetőségek várnak! Ki gondolná, hogy Magyarországon közel tízezer család használ jakuzzit nap, mint nap. Az egészségre és a testi lelki felfrissülésre igencsak alkalmas wellness eszközöket az utóbbi évtizedben hazánkban is nagy szeretettel fogadják az egészséges életmód hívei. A kültéri pezsgőfürdőzés először az Egyesült Államokat hódította meg, majd Anglián kereszül Európába is eljutott. Bár hazánkban még egy kicsit gyerekcipőben jár a kültéri együtt fürdőzés kultúrája, mégis egyre többen választják az otthoni kikapcsolódás, feltöltődés ezen formáját.A SpaTrend Magazin idén második éve támogatta azt az utazó kiállítást, amely lehetőve teszi, hogy az emberek a saját városuk közelében ismerjék meg az igazi, Amerikából származó csodálatos wellness eszközöket. Az idén több százan voltak kíváncsiak a RoadShowra, és, mivel a jakuzzzás szezonja igazából csak most kezdődik, sokan úgy döntöttek, hogy haza is visznek egyet. A szervezők azt mondják, hogy jövőre is lesz SpaTrend Roadshow.


Az otthoni wellness szerelmesei 4 héten át élvezhették a SpaTrend Roadshow állomásain megtekinthető és kipróbálható masszázsmedencéket. A Kecskemétet, Sopront, Veszprémet és Debrecent érintő rendezvénysorozat látogatói nagy örömmel üdvözölték a környékükre ellátogató eseményt jelentő bemutatót, amely második éve népszerűsíti az otthoni ellazulás pezsgőfürdős formáját.

Promóció:
Gondoltál már arra, hogy saját jakuzzid legyen?
Tudd meg, milyen lehetőségek várnak!

 

Ki gondolná, hogy Magyarországon közel tízezer család használ jakuzzit nap, mint nap. Az egészségre és a testi lelki felfrissülésre igencsak alkalmas wellness eszközöket az utóbbi évtizedben hazánkban is nagy szeretettel fogadják az egészséges életmód hívei. A kültéri pezsgőfürdőzés először az Egyesült Államokat hódította meg, majd Anglián kereszül Európába is eljutott. Bár hazánkban még egy kicsit gyerekcipőben jár a kültéri együtt fürdőzés kultúrája, mégis egyre többen választják az otthoni kikapcsolódás, feltöltődés ezen formáját.

A SpaTrend Magazin idén második éve támogatta azt az utazó kiállítást, amely lehetőve teszi, hogy az emberek a saját városuk közelében ismerjék meg az igazi, Amerikából származó csodálatos wellness eszközöket. Az idén több százan voltak kíváncsiak a RoadShowra, és, mivel a jakuzzzás szezonja igazából csak most kezdődik, sokan úgy döntöttek, hogy haza is visznek egyet. A szervezők azt mondják, hogy jövőre is lesz SpaTrend Roadshow.

Címkék: