Interjú Vezse Rolanddal, a SpaTrend-Aura Hidromasszázs Stúdió közös márkaképviselet megnyitója alkalmából

Veszprémben 2015. március 9-én megnyitotta kapuit Nyugat-Magyarország legjelentősebb masszázsmedence, kerti bútor és kerti grill szetteket felvonultató bemutatóterme, a Spatrend-Aura Hidromasszázs Stúdió. A megnyitó alkalmából Vezse Rolanddal, a SpaTrend Kft. tulajdonosával beszélgettünk.


Veszprémben 2015. március 9-én megnyitotta kapuit Nyugat-Magyarország legjelentősebb masszázsmedence, kerti bútor és kerti grill szetteket felvonultató bemutatóterme, a Spatrend-Aura Hidromasszázs Stúdió. A megnyitó alkalmából Vezse Rolanddal, a SpaTrend Kft. tulajdonosával beszélgettünk.

Mi vezetett a nyitáshoz?

Az Aura Hidromasszázs Stúdió közel 20 éve foglalkozik hidramasszázs termékekkel, azok értékesítésével. Az eddigi bemutatóterem Veszprémben, nagyon szép környezetben, de egy pici helyen működött. A méretbeli adottságok nem tették alkalmassá arra, hogy minden terméket kiállítson. Szerettünk volna egy olyan dunántúli pontot létrehozni, ahol az ügyfelek nagy területen, széles választékban tudják megtekinteni a masszázsmedencéket, kerti bútorokat, grillezőket, szaunákat.

Az ürömi központ mellett ezek szerint egy dunántúli egység szolgálja ki az ügyfeleket.

Igen. Mivel a központ Pest megyében található, és eddig nem létezett olyan vidéki bemutatóterem, amely a központon kívül kiszolgálhatta volna az érdeklődőket, ezért szerettünk volna egy olyan lehetőséget biztosítani, amely minőségi, magas kategóriás termékekkel áll a látogatók szolgálatára. Azt tapasztaltuk, hogy az ürömi központ sok esetben túl messze esik ahhoz, hogy ellátogassanak, és felmérjék a kínálatot. A Balaton közelsége, a Dunántúl kiváló piaci tulajdonságai kézenfekvővé tették, hogy egy olyan bemutatótermet nyissunk, amely minden igényt kiszolgál.

Hogyan született meg ez a fúzió?

Az Egyesült Államokban szerzett tapasztalataink és a megismert fogyasztói viselkedések alapján arra jutottunk, hogy nagy jelentőséggel bír az üzlet mérete, elhelyezkedése, annak esztétikai kialakítása, az ott megélt élmények, mert ezektől függ, hogy megvalósul-e egy vásárlás. Ezek alapján arra jutottunk, hogy helye és ideje van egy dunántúli nyitásnak. A SpaTrend Kft. és az Aura Hidromasszázs Stúdió együttműködésében mindkét fél jelentősen kiveszi a részét. Nekünk nem ér el eddig a kezünk, így nem tudtunk volna hatékonyan fellépni ezen a piacon, ám az Aura Hidromasszázs Stúdió 20 éves tapasztalatára támaszkodva ez ma már nem akadály.

Milyen gazdasági megfontolás áll mindezek mögött?

Azt érezzük, hogy van egy kis élénkülés, ha nem is a gazdaságban, de az ilyen jellegű termékek keresletében. Az idén nagyságrendileg, kétszer annyi masszázsmedencét adtunk el eddig, mint az előző évek hasonló időszakában. Nagyon széles ügyfélkörrel rendelkezünk, akik korábban már vásároltak tőlünk, és bízunk abban, hogy a dunántúli ügyfeleink számára a vegyszerellátás, a tisztítószerek beszerzése szempontjából egy kézenfekvő lehetőséget kínálunk fel. Ugyanakkor hiszünk abban, hogy nemcsak azoknak lehet masszázsmedencét, grillezőket értékesíteni, akik ezeket a termékeket keresik, hanem bővíteni tudjuk az érdeklődők körét azzal, hogy kipróbálhatóvá, megtekinthetővé tesszük a termékeket.

Mire számíthat az, aki ellátogat Veszprémbe, a SpaTrend-Aura Hidromasszázs Stúdió dunántúli márkaképviseletébe?

Nyugat-Magyarország legnagyobb alapterületű masszázsmedence, kerti bútor és kerti grill szaküzletét találja itt. Közel 700 négyzetméteren mintegy 11 Hotspring masszázsmedencével, vidéki viszonylatban sosem látott kert grill kínálattal, meseszép kerti bútor bemutatórészleggel várjuk az érdeklődőket. Ugyan már a mai naptól nyitva a bemutatóterem, de április elején egy nyitó rendezvény keretei között szeretnénk bemutatni a veszprémi és dunántúli érdeklődők számára, milyen csodálatos bemutatóterem várja őket az év minden időszakában.

Címkék: