Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Már csak három napig tart az év eleji jakuzzi vásár


Ha tavasszal nagy házfelújításba, vagy kertrendezésbe kezd, és fontolgatja, hogy beszerez egy masszázsmedencét, ne várjon nagyon sokáig!

A SpaTrend a masszázsmedencék magyarországi szakértője január végéig kedvezményes, 2016-os áron kínálja a bemutatótermi és raktáron lévő masszázsmedencéket.

A SpaTrend ezen a héten zsebelte be a jakuzzi kereskedők egyik legrangosabb nemzetközi elismerését, így biztos lehet abban, hogy jól dönt, ha masszázsmedence vásárláskor a SpaTrend szakértőire bízza magát.

Mivel folyamatosan érkeznek az üzletekbe 2017 legújabb jakuzzi modelljei, a bemutatótermi medencéket most egyedi kedvezményekkel vásárolhatja meg.

A masszázsmedence nem csupán feltöltődést jelent majd Önnek és családjának, de számos egészségügyi előnyét is nap mint nap élvezheti majd. Jótékonyan hat a szív és érrendszerre, megelőzi a krónikus hátfájást, és segít az elalvásban.

Ha szeretné kihasználni a SpaTrend újévi masszázsmedence vásárának kedvezményeit, és szeretne belépni a boldog jakuzzi tulajdonosok egyre szélesebb táborába, kattintson ide. 

Írta: Frankó Rita
További cikkek a szerzőtől
 Facebook