Megjelent a Spa&Trend magazin legújabb száma

Az eddigi legtartalmasabb és legszínesebb Spa&Trend magazin került ma az újságárusok polcaira országszerte. Nekünk mindig nagy öröm, ha a hosszú és kihívásokkal teli, de annál érdekesebb munkánk eredményeképpen a kezünkben tarthatjuk a kész magazint. Miért éppen Húsvétkor jelent meg? Szeretnénk a hosszú hétvégére és az iskolai tavaszi szünetre néhány kellemes, álmodozó órát szerezni mindenkinek, aki kikapcsolódásképpen egy igényes életmód, szabadidő és stílus magazint szeretne olvasgatni. Ízelítőül szeretnék néhány cikket bemutatni, hogy kedvet kapjatok a magazin forgatásához. DesigngyűjteményFekete-fehérbenA gyűjtőszenvedély ősidők óta együtt él az emberiséggel. Ennek a nagystílű terekkel megkomponált lakásnak a tulajdonosai azonban egészen rend- hagyó gyűjteménnyel rendelkeznek, szenvedélyük a ma már klasszikusnak számító tervezők neveivel fémjelzett, formatervezett tárgyak gyűjtése.    Házi élményfürdőA költöző medenceMeglátni és megszeretni egy szuper masszázsmedencét igazán könnyű. Megszokni még könnyebb az élményt, amit nyújt. Ám lemondani róla már nemigen lehet – és van egy jó hírünk: nem is kell! Ha költözünk, a medencét magunkkal vihetjük – ez a barátság egy életre szól.Lebegés felsőfokonA szárnyalás szabadságaA formatervezett szép tárgyaknak sok gyűjtője akad, nem nehéz beleszeretni egy-egy lágyan ívelt hajlatba, markáns szögletbe vagy éppen formabontó színhasználatba. Ám az már ritkább, ha valaki nem csupán extravagáns tárgyakkal szeretné telerakni környezetét, de olyan házat is választ magának, melynek megjelenése inkább utal egy kültéri szoborra, mint lakó- épületre.Az igényesség luxusaMúzsánk a természetNem muszáj alpesi tájakra vándorolni csupán azért, hogy igazi hegyvidéki hangulatban pihenjük ki fáradalmainkat. Akad a hazai szálloda kínálatban is olyan igényes hotel, amely maradéktalanul elhozza a havasi környezet illúzióját – és még annál többet is nyújt.Energia a természetbőlSpirituális kertElőfordul, hogy kifárad az ember. Kifárad egy kapcsolat, elszürkül, vagy éppen aktualitását veszti egy addig jól bevált életforma. Van úgy, hogy változtatni muszáj ahhoz, hogy fenntartsuk az állandót, és feltölthessük az egészséges élethez szükséges energiatartalékainkat. Márpedig energiát leginkább a természetből meríthet az ember.Masszázsmedencét akarok!Hogyan válasszak?Magyarországon tíz-tizenöt éve kezdett elterjedni az a wellnesskultúra, amely az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában sok évtizedes múltra tekint vissza. Ma már nálunk is egyre többen vásárolnak masszázsmedencét otthonukba. A kínálat nagy, ezért a választásban érdemes szakember segítségét kérnünk. Cikkünk abban segít, melyek a legfontosabb szempontok a vásárlásnál.Remélem, sikerült nagy kedvet csinálnom nektek az olvasáshoz! A magazint megvásárolhatjátok a MOL, a Shell és az ÖMV töltőállomásokon, a legnagyobb TESCO áruházakban, a Relay, Inmedio hálózatában és számos postahivatalban. Ha elő szeretnétek fizetni a magazinra, erre is lehetőség van: www.spatrendmagazin.hu


Az eddigi legtartalmasabb és legszínesebb Spa&Trend magazin került ma az újságárusok polcaira országszerte. Nekünk mindig nagy öröm, ha a hosszú és kihívásokkal teli, de annál érdekesebb munkánk eredményeképpen a kezünkben tarthatjuk a kész magazint. Miért éppen Húsvétkor jelent meg? Szeretnénk a hosszú hétvégére és az iskolai tavaszi szünetre néhány kellemes, álmodozó órát szerezni mindenkinek, aki kikapcsolódásképpen egy igényes életmód, szabadidő és stílus magazint szeretne olvasgatni.

 

Ízelítőül szeretnék néhány cikket bemutatni, hogy kedvet kapjatok a magazin forgatásához.

 

Designgyűjtemény
Fekete-fehérben
A gyűjtőszenvedély ősidők óta együtt él az emberiséggel. Ennek a nagystílű terekkel megkomponált lakásnak a tulajdonosai azonban egészen rend- hagyó gyűjteménnyel rendelkeznek, szenvedélyük a ma már klasszikusnak számító tervezők neveivel fémjelzett, formatervezett tárgyak gyűjtése.

 

 

 

 


Házi élményfürdő
A költöző medence
Meglátni és megszeretni egy szuper masszázsmedencét igazán könnyű. Megszokni még könnyebb az élményt, amit nyújt. Ám lemondani róla már nemigen lehet – és van egy jó hírünk: nem is kell! Ha költözünk, a medencét magunkkal vihetjük – ez a barátság egy életre szól.

Lebegés felsőfokon
A szárnyalás szabadsága
A formatervezett szép tárgyaknak sok gyűjtője akad, nem nehéz beleszeretni egy-egy lágyan ívelt hajlatba, markáns szögletbe vagy éppen formabontó színhasználatba. Ám az már ritkább, ha valaki nem csupán extravagáns tárgyakkal szeretné telerakni környezetét, de olyan házat is választ magának, melynek megjelenése inkább utal egy kültéri szoborra, mint lakó- épületre.


Az igényesség luxusa
Múzsánk a természet
Nem muszáj alpesi tájakra vándorolni csupán azért, hogy igazi hegyvidéki hangulatban pihenjük ki fáradalmainkat. Akad a hazai szálloda kínálatban is olyan igényes hotel, amely maradéktalanul elhozza a havasi környezet illúzióját – és még annál többet is nyújt.

Energia a természetből
Spirituális kert
Előfordul, hogy kifárad az ember. Kifárad egy kapcsolat, elszürkül, vagy éppen aktualitását veszti egy addig jól bevált életforma. Van úgy, hogy változtatni muszáj ahhoz, hogy fenntartsuk az állandót, és feltölthessük az egészséges élethez szükséges energiatartalékainkat. Márpedig energiát leginkább a természetből meríthet az ember.Masszázsmedencét akarok!
Hogyan válasszak?
Magyarországon tíz-tizenöt éve kezdett elterjedni az a wellnesskultúra, amely az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában sok évtizedes múltra tekint vissza. Ma már nálunk is egyre többen vásárolnak masszázsmedencét otthonukba. A kínálat nagy, ezért a választásban érdemes szakember segítségét kérnünk. Cikkünk abban segít, melyek a legfontosabb szempontok a vásárlásnál.


Remélem, sikerült nagy kedvet csinálnom nektek az olvasáshoz!

A magazint megvásárolhatjátok a MOL, a Shell és az ÖMV töltőállomásokon, a legnagyobb TESCO áruházakban, a Relay, Inmedio hálózatában és számos postahivatalban. Ha elő szeretnétek fizetni a magazinra, erre is lehetőség van: www.spatrendmagazin.hu

Címkék: