Megjelent a Spa&Trend magazin téli száma

Bár a hó még nem érkezett meg, de a legfrissebb, legropogósabb Spa&Trend magazin már kapható! Készítettünk egy összeállítást a legkedvesebb cikkeinkből, fogadjátok nyitottan és szeretettel! Annál is inkább, mert a magazin megvásárlásával vagy éves előfizetéssel most szaunát és jakuzzit is nyerhettek! Hogy hogyan, azt a Játék részleteiben olvashatjátok.


Bár a hó még nem érkezett meg, de a legfrissebb, legropogósabb Spa&Trend magazin már kapható! Készítettünk egy összeállítást a legkedvesebb cikkeinkből, fogadjátok nyitottan és szeretettel! Annál is inkább, mert a magazin megvásárlásával vagy éves előfizetéssel most szaunát és jakuzzit is nyerhettek! 

Hogy hogyan, azt a Játék részleteiben olvashatjátok.


Az art deco bűvöletében - Varró Zoltán designer munkája


Vendéglátónk, a vidéki városban élő ifjú hölgy jó előre eldöntötte, hogy első önálló otthonát csakis régi építésű, polgári házban fogja berendezni.

Hosszas keresgélés eredményeként talált rá erre az igazi békebeli épületben lévő, hatvan négyzetméteres lakásra. A ház maga jó állapotban volt, de a lakás, mint mondták, enyhén szólva szörnyen nézett ki…


Fürdőszezon télen-nyáron


Elfoglalt emberek lévén a háziak fontosnak tartották, hogy megteremtsenek az otthonukban az aktív pihenéshez, a jó kondíció megőrzéséhez, no meg persze a kellemes társas élethez szükséges lehetőségeket.

Méghozzá úgy, hogy télen és nyáron egyaránt használható legyen a szabad ég alatt berendezett pihenőrész is – mondja a belsőépítész, Szilas Ádám.


Jakuzziteszt 3. rész

Szerencsésnek érzem magam, hogy egy Miskolc melletti kistelepülés kellemes kertjében is beleülhettem egy fantasztikusan szép és rendkívül kényelmes, középméretű Caldera medencébe.

A Martinique, amely nevét a Karib-tenger szigetvilágának egyik gyöngyszeméről kapta, világszerte az egyik legtöbbet értékesített jakuzzi.Címkék: