Mit vásárolhatsz idén a Spatrend Expon? Na, és mit kapsz ajándékba...?

A május 2-án nyitó Expóra finom ételekkel és hozzáértő szakemberekkel készülnek a házigazdák, akik a nagy értékű nyeremények mellett egy különleges ajánlattal is kedveskednek a kilátogatóknak.


A május 2-án nyitó Expóra finom ételekkel és hozzáértő szakemberekkel készülnek a házigazdák, akik a nagy értékű nyeremények mellett egy különleges ajánlattal is kedveskednek a kilátogatóknak.

Azok a vásárlók, akiknek a választása a legsikeresebb tengerentúli masszázsmedencék közé tartozó Hotspring család egyik masszázsmedencéjére esik, újdonsült szerzeményük mellé egy kerti grillt kapnak ajándékba. Az ajánlat a hat férőhelyes Sovereign masszázsmedence vásárlása esetén érvényes, ami 24 befúvóval, beépített vízesésrenszerrel és négy zónás színes LED  víz alatti világítással kényezteti majd tulajdonosát.  Az impozáns méretű 1300 liternyi meleg víz mozgatásáról egy 2,5 lóerős masszázsmotor és egy 4,8 lóerős keringetőmotor gondokodik, hogy a kellemes fürdő mellett ne kelljen lemondani az erős vízsugárról sem.  A többféle burkolatban és héjszínben kapható medencéhez szórakoztató rendszer is választható: vezeték nélküli zenelejátszó vagy televízió.

A masszázsmedencéhez a Broil King grillcsalád szintén Sovereign 90-es névre keresztelt kerti grillje jár, mely tökéletes társ a kerti sütögetéshez. Az alumínium sütő és a rozsdamentes acél főzőrácsok egy kiváló hőszigeteléssel bíró fedő alatt kapnak helyet, mely kényelmes és sokoldaú kihasználási lehetőséget ajánl. A Sovereign grill kezdők számára is kiváló választás, ami ráadásul hatalmas rakodó felülettel rendelkezik. A lehajtható oldalsó polc és a tágas tároló szekrény gondoskodik arról is, hogy minden sütéshez szükséges eszköz rögtön kéznél legyen.

Természetesen az igen kedvező társajánlat mellett hatalmas választék áll a vásárlók rendelkezésére mind a Hotspring masszázsmedencék, mind a Broil King kerti grillek terén. Ezen kívül a kilátogatók válogathatnak a Caldera masszázsmedencékből, a különleges formavilágú Ethos kerti bútorokból. A Parador széles választékban kínálja minőségi padlóburkolatait, valamint a Fiberon az időjárásálló kültéri padlóit.

Ezen felül lesz kifejezetten árnyékolástechnikára specializálódott cég, a Predex, valamint aki úszómedence építésével, fedésével, tisztításával kapcsolatban érdeklődne, az is megtalálja a számításait, mert a Spatrend Expo partnereként a Károlyi Kert Uszodatechnikai Kft mindenben a segítségére lesz. 

Várnak mindenkit szeretettel 2014. május 2-11. között az egyik legnagyobb hazai kültéri wellnessel foglalkozó kiállításon és vásáron. Tiszteletjegyeket a Spatrend Expo hivatalos oldalán lehet igényelni: www.spatrendexpo.hu

Címkék: