SpaTrend Expo és még számtalan lehetőség!

Tündöklés, kellemes hangulat, tüzes fáklya a színpad mellett, csodás ételek, ízletes borok. Vajon mi lehet ez? Nem más, mint a tizenötödik alkalommal megrendezésre került SpaTrend Expo.


Tündöklés, kellemes hangulat, tüzes fáklya a színpad mellett, csodás ételek, ízletes borok. Vajon mi lehet ez? Nem más, mint a tizenötödik alkalommal megrendezésre került SpaTrend Expo.


Előzőekben már olvashattunk az Expo különleges és magával ragadó világáról, de, hogy kik állnak ennek a rendezvénynek a hátterében, arról nem sokat írtunk. 


A megnyitó esten az ízletes borokról a Food Fusion gondoskodott. A családi vállalkozás kereskedelmi igazgatójával, Keil Bálinttal beszélgettünk: Külföldi útjaink során sok mindent láttunk, és még több mindent kóstoltunk, amit szerettünk volna hazahozni és megosztani másokkal is. De nemcsak az ízeken volt a hangsúly, a „kinti” hangulatot is szívesen hozzácsomagoltuk volna az áruhoz. Innen jött az ötlet, hogy egy kicsit nyugati, egy kicsit modern, de nagyon barátságos környezetben helyezzük el mindazt, amit mi szeretünk, és amit reméljük, a vásárlóink is megszeretnek majd. Három hónappal később megnyitottuk első gourmet üzletünket, amelyet reményeink szerint több is követ majd. Célunk, hogy a hozzánk betérő (és visszatérő) vásárlóknak mindig magas minőségű és különleges alapanyagokat kínáljunk és mindezt elérhető áron.”- mesélte Bálint.


A Food Fusion italai elképesztően ízletesnek bizonyultak, hiszen a SpaTrend Expo-n a kellemes vacsora mellett ezekkel a gyümölcsös borokkal öblíthettük le a finom falatokat.


Apropó, ha már a vacsoránál tartunk, az ínycsiklandozó ételekről a Miele Főzőiskola és csodás séfje, Kis Sándor gondoskodott. „A Miele és az Expo vevőközönségének szerettünk volna kedveskedni azzal, ha bejönnek hozzánk, élőben is megtekinthetik az adott terméket. Az egészséges ételek is lehetnek finomak és jóízűek. A megnyitón ropogós zöldségeket, sült halat és garnélarákot készítettünk.”- avat be a részletekbe Sándor.


Az este folyamán számos kedves vendéggel találkozhattunk, akik azért érkeztek az Expora, hogy egy új masszázsmedencével köszöntsék az őszt.

„Számunkra egy ilyen jakuzzi, vagy szauna adja a legnagyobb pihenést. A feleségemmel úgy döntöttünk, meglepjük magunkat egy masszázsmedencével. Régóta vágytunk rá, most végre kedvező áron haza is vihetjük.” –mondta a kiállítás egyik vendége.

 

Az ürömi központba érdemes kilátogatni mindenkinek, és bár az expo szeptember 1-ig tartott, az év minden napján várja a kedves érdeklődőket. A megjelenés a spa szerelmeseinek szinte kötelező, ha minőséget keresnek!



Címkék: