Vásárlóink írták...

 "Kedves István!   Az üzletben tett látogatástól kezdve, a medence kiválasztásához nyújtott segítséggel, a telepítéssel maximálisan meg voltunk elégedve.   Udvariasak, segítőkészek voltak az üzletben,  a medencéről teljes körű információt kaptunk. A választásnál az igényeink figyelembe vétele mellett történt a medence kiválasztása.   A telepítés során nagy szakértelemmel, precizitással végezték el a munkát.   Eddig nem volt tapasztalatunk masszázs medencével, de néhány használat után biztosak vagyunk benne hogy jól választottunk.   Üdvözlettel: Miklós"2013.április 28."A kiállítás nagyon színvonalas, jól megszervezett, rengeteg érdeklődővel. Nem először látogattam ki, ez már a sokadik alkalom volt és mindig nagyon tetszett. A szervezés megfelelő, a szervezők maximálisan a látogatók, vásárlók segítségére voltak, hangulatos és családias a légkör. Profi csapat áll a kiállítás mögött, hogy minden a helyén legyen. Úgy gondolom, hogy a kiállítás évről évre a minőségi medencék és kerti bútorok olvasztótégelye itt minden megtalálható a kiegészítőket is beleértve. A kiállítás időtartama alatti akciókat érdemes kihasználni!Ezúton köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem." Weibl András2012. augusztus 22. "Dear Istvan: I was very satisfied with your service lately buying the beautiful garden collection of ETHOS. Your showroom was very tasteful and both service and availability of products on stock were very excellent. For items not on stock, delivery time was short and the on-the-door shipping service was somewhat swift. Please let me know whether I can be more of help for you putting some words for you on a certain web-page or blog." "Tisztelt Uram! Vásároltam Önöknél egy New York típusú rattan kerti garnitúrát. A telefonos egyeztetést követően megnéztem a helyszínen és meg is vásároltam ezt. Minden a megbeszélték szerint történt és szállítójuk is probléma nélkül érkezett. Részemről tökéletes volt a kiszolgálás. Folyamatosan figyelem a honlapjukat és ha számomra megfelelő terméket találok örömmel fogom megvásárolni Önöktől.Köszönettel " Zámolyi Tamás "Kedves István! Utólagosan is szeretném megköszönni a bútorvásárlásnál nyújtott rugalmasságodat és az eladással kapcsolatos szakmai segítségedet, amivel elősegítetted, hogy egy színvonalas és igényes termékkel legyen az otthonunk gazdagabb. Mivel ezen a nyáron egy újabb átalakítást tervezünk így aktuálissá válhat az általam vásárolt bútorcsaládot kiegészíteni étkezőasztallal és hozzátartozó székekkel(6 vagy 8). Amennyiben van egy kedvező ajánlatod, kérlek jelezz vissza. Előre is köszönöm"2013. április 09.


 

"Kedves István!

 

 

 

Az üzletben tett látogatástól kezdve, a medence kiválasztásához nyújtott segítséggel, a telepítéssel maximálisan meg voltunk elégedve.

 

 

 

Udvariasak, segítőkészek voltak az üzletben,  a medencéről teljes körű információt kaptunk.

 

A választásnál az igényeink figyelembe vétele mellett történt a medence kiválasztása.

 

 

 

A telepítés során nagy szakértelemmel, precizitással végezték el a munkát.

 

 

 

Eddig nem volt tapasztalatunk masszázs medencével, de néhány használat után biztosak vagyunk benne hogy jól választottunk.

 

 

 

Üdvözlettel:

 

Miklós"


2013.április 28."A kiállítás nagyon színvonalas, jól megszervezett, rengeteg érdeklődővel. Nem először látogattam ki, ez már a sokadik alkalom volt és mindig nagyon tetszett. A szervezés megfelelő, a szervezők maximálisan a látogatók, vásárlók segítségére voltak, hangulatos és családias a légkör. Profi csapat áll a kiállítás mögött, hogy minden a helyén legyen. Úgy gondolom, hogy a kiállítás évről évre a minőségi medencék és kerti bútorok olvasztótégelye itt minden megtalálható a kiegészítőket is beleértve. A kiállítás időtartama alatti akciókat érdemes kihasználni!

Ezúton köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem." Weibl András


2012. augusztus 22.


 

"Dear Istvan:

 

I was very satisfied with your service lately buying the beautiful garden collection of ETHOS. Your showroom was very tasteful and both service and availability of products on stock were very excellent. For items not on stock, delivery time was short and the on-the-door shipping service was somewhat swift. Please let me know whether I can be more of help for you putting some words for you on a certain web-page or blog." 

"Tisztelt Uram!

 

Vásároltam Önöknél egy New York típusú rattan kerti garnitúrát. A telefonos egyeztetést követően megnéztem a helyszínen és meg is vásároltam ezt. Minden a megbeszélték szerint történt és szállítójuk is probléma nélkül érkezett. Részemről tökéletes volt a kiszolgálás. Folyamatosan figyelem a honlapjukat és ha számomra megfelelő terméket találok örömmel fogom megvásárolni Önöktől.

Köszönettel " Zámolyi Tamás"Kedves István!
Utólagosan is szeretném megköszönni a bútorvásárlásnál nyújtott rugalmasságodat és az eladással kapcsolatos szakmai segítségedet, amivel elősegítetted, hogy egy színvonalas és igényes termékkel legyen az otthonunk gazdagabb. Mivel ezen a nyáron egy újabb átalakítást tervezünk így aktuálissá válhat az általam vásárolt bútorcsaládot kiegészíteni étkezőasztallal és hozzátartozó székekkel(6 vagy 8). Amennyiben van egy kedvező ajánlatod, kérlek jelezz vissza.
Előre is köszönöm"


2013. április 09.

Címkék: