Profilom 2018. február 22. Csütörtök - Gerzson

Víz alatti futópadot mutatnak be szombaton


Különleges, víz alatti futópadjával a masszázsmedencék sokoldalúságát új szintre emeli az Endless Pool Fitness System.  Futáshoz, gyalogláshoz és izületkímélő mozgásformákhoz ajánlott eszköznek a kadriovaszkuláris előnyök mellett, rengeteg egyéb értéke van.

Bemutatkozik az Endless Pool Fitness System

A szárazföldön végzett aktív mozgás során tapasztalt izületi mellékhatásokat kiküszöböli a vízbe helyezett futógép, amely az egészen lassú sétától a gyors futásig többféle sebességre állítható. A kímélő mozgás csökkenti a sérülések kialakulásának kockázatát, és a mozgásukban valamiért nehezített sportolni vágyók számára a víz felhajtó ereje megkönnyíti az első lépéseket. 

A futópad fokozatainak beállítása mellett az ellenáramoltató rendszerrel bíró medencében a vízárom erőssége is szabályozható, így még az aktív sportolóknak is tartogat kihívást az Endless Pool. A június 10-én megrendezett Endless Pools fitness medence és vásáron a paralimpiai aranyérmes Tóth Tamás mutatja be a szerkezet minden előnyét, a benne rejlő lehetőségeket és szépségeket.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A munkatársaink így tudnak a legjobban felkészülni a vásárlók fogadására, akiket egyéni kedvezményekkel várnak.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook