Profilom 2018. január 18. Csütörtök - Piroska

Édes napok Budapest (szeptember 19-21)


A szeptember 13-án ünnepelt Csokoládé nap apropóján Budapest is beadta a derekát az édes élvezeteknek. A már Európa szerte ismert rendezvény negyedszer kerül megrendezésre, ezúttal főként tortákkal a főszerepben.

A nemzetközi kínálat „krémjét” is felvonultató hétvégi fesztiválon minőségi csokoládékat, süteményeket és fagylaltokat kóstolhatnak a látogatók. Igazi különlegességekre számíthatnak a kézzel készített csokoládék rajongói, akik nem bánják, ha egy napra teljesen behódolhatnak az édes élvezeteknek.

A finomságok mellett a remekművek elkészítésébe is nyerhetnek egy kis bepillantást az érdeklődök, akiket kulisszatitkokkal és sütési segédletekkel kápráztatják majd el a színpadon serénykedő séfek és cukrászmesterek. Lesz bonbon készítés, kávékóstolás, egészséges édességek bemutatója, és sok-sok előadás az édességiparral kapcsolatos érdekességekről. Szeptember 20-án pedig egy divatbemutatóra is sor kerül, ahol ismert tervezők ruhadarabjai és az általuk ihletett torták tündökölhetnek a rivaldafényben.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook