Holnap élőben csapnak össze a grillséfek! Gianni pizzájával jön a Séf a Rácson döntője

  • írta:
  • 2016.05.06

Izgalmak, egy óriási grillshow, és persze isteni, utánozhatatlan füstös ízek. Mindez várja azokat, akik holnap ellátogatnak a Séf a Rácson grillrecept verseny döntőjére. Négy versenyző áll majd egymással szemben a grillek mögött, harcolva az elképesztő nyereményekért. Kiderül, ki lesz az ország grillséfje!Hosszú hónapok után május 7-én végső állomásához ér a legfiatalosabb online grillverseny. A Séf a Rácson második szériájában ismét önjelölt és profi séfek tucatjai készítették és töltötték fel legjobb grillreceptjeiket, hogy megnyerhessék az értékes fődíjakat. Számos forduló, otthoni grillezést és videós feladatot kellett teljesítenie a résztvevőknek. A közönség szavazatai és a zsűri döntése alapján végül négy grillőrült versenyző jutott el a végső megmérettetésig, ahol élőben is bizonyítaniuk kell rátermettségüket.Holnap többek között Gianni, az olasz sztárséf, valamint Kis Sándor, a Miele séfje is árgus szemekkel és folyamatos kóstolással vizsgálják majd az egyszerre több grillen készülő versenyműveket. A tavalyi döntőre visszagondolva pedig abban biztosak lehetünk, hogy senkit nem kímélnek meg őszinte kritikájuktól.  A tét ugyanis nem kevés: a Broil King grillek séfje címet és egy professzionális grillkészüléket vihet haza a győztes.Az egyik döntős feladat pedig nem lesz más, mint Gianni grillezett pizzájának elkészítése, melyet már el is juttatott egy videórecept formájában a versenyzőknek, hogy rendesen föl tudjanak készülni. A videóban jó néhány, eddig sosem hallott pizzatitkot is elárult. Szóval a holnapi döntő valójában egy egész napos családi program lesz, valóban szórakoztató és ínycsiklandó  programokkal, és persze nem utolsó sorban folyamatos kóstolással...Ha te is megkóstolnád a Gianni féle grillezett pizzát, vagy szívesen találkoznál is az olasz konyhamágussal és közben megnéznéd az óriás grillcsatát, látogass el a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásárra, a parkolóban felállított kültéri sátorba holnap, azaz május 7én 12:00-tól! Egyszerű, csak kövesd az illatokat... A belépés ingyenes.  


Izgalmak, egy óriási grillshow, és persze isteni, utánozhatatlan füstös ízek. Mindez várja azokat, akik holnap ellátogatnak a Séf a Rácson grillrecept verseny döntőjére. Négy versenyző áll majd egymással szemben a grillek mögött, harcolva az elképesztő nyereményekért. Kiderül, ki lesz az ország grillséfje!

Hosszú hónapok után május 7-én végső állomásához ér a legfiatalosabb online grillverseny. A Séf a Rácson második szériájában ismét önjelölt és profi séfek tucatjai készítették és töltötték fel legjobb grillreceptjeiket, hogy megnyerhessék az értékes fődíjakat. Számos forduló, otthoni grillezést és videós feladatot kellett teljesítenie a résztvevőknek. A közönség szavazatai és a zsűri döntése alapján végül négy grillőrült versenyző jutott el a végső megmérettetésig, ahol élőben is bizonyítaniuk kell rátermettségüket.

Holnap többek között Gianni, az olasz sztárséf, valamint Kis Sándor, a Miele séfje is árgus szemekkel és folyamatos kóstolással vizsgálják majd az egyszerre több grillen készülő versenyműveket. A tavalyi döntőre visszagondolva pedig abban biztosak lehetünk, hogy senkit nem kímélnek meg őszinte kritikájuktól.  A tét ugyanis nem kevés: a Broil King grillek séfje címet és egy professzionális grillkészüléket vihet haza a győztes.

Az egyik döntős feladat pedig nem lesz más, mint Gianni grillezett pizzájának elkészítése, melyet már el is juttatott egy videórecept formájában a versenyzőknek, hogy rendesen föl tudjanak készülni. A videóban jó néhány, eddig sosem hallott pizzatitkot is elárult. 

Szóval a holnapi döntő valójában egy egész napos családi program lesz, valóban szórakoztató és ínycsiklandó  programokkal, és persze nem utolsó sorban folyamatos kóstolással...

Ha te is megkóstolnád a Gianni féle grillezett pizzát, vagy szívesen találkoznál is az olasz konyhamágussal és közben megnéznéd az óriás grillcsatát, látogass el a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásárra, a parkolóban felállított kültéri sátorba holnap, azaz május 7én 12:00-tól! Egyszerű, csak kövesd az illatokat... A belépés ingyenes.  

Címkék: