Nagy Táncválasztó (május 31.)

A hagyományos sportokon kívüli alternatív mozgásformák közül talán a tánc az egyik leginkább vérpezsdítő változat, amit egyedül, de partnerrel is ugyanolyan lelkesen végezhetsz. A palettán azonban rengeteg tánc található, amelyek közül sokszor nem lehet könnyű kiválasztani a számodra ideálisat. Ebben segíthet a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Nagy Táncválasztó, ahol belekóstolhatsz a legkülönfélébb lépésekbe, és átélheted, milyen is egy-egy tánc hangulata és nehézségi szintje. Az öt teremben zajló folyamatos bemutatkozás során a néptánctól a hip-hoppig láthatsz táncformákat, és ami ennél is fontosabb, kipróbálhatsz mindenféle stílust. A délelőtt tíz órától este nyolcig tartó rendezvényen a részvétel ingyenes, de jókedvét és a tánccipőjét ne hagyja otthon senki.A részletes programról a Lurdy Ház saját honlapján olvashatsz bővebben.


A hagyományos sportokon kívüli alternatív mozgásformák közül talán a tánc az egyik leginkább vérpezsdítő változat, amit egyedül, de partnerrel is ugyanolyan lelkesen végezhetsz.

 

A palettán azonban rengeteg tánc található, amelyek közül sokszor nem lehet könnyű kiválasztani a számodra ideálisat. Ebben segíthet a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Nagy Táncválasztó, ahol belekóstolhatsz a legkülönfélébb lépésekbe, és átélheted, milyen is egy-egy tánc hangulata és nehézségi szintje. Az öt teremben zajló folyamatos bemutatkozás során a néptánctól a hip-hoppig láthatsz táncformákat, és ami ennél is fontosabb, kipróbálhatsz mindenféle stílust. A délelőtt tíz órától este nyolcig tartó rendezvényen a részvétel ingyenes, de jókedvét és a tánccipőjét ne hagyja otthon senki.

A részletes programról a Lurdy Ház saját honlapján olvashatsz bővebben.

Címkék: