Téged is vár a Fagylalt nap! (május 8.)

Annyi mindennek van ma már saját napja, hogy a fagyi sem maradhatott ki ebből a kezdeményezésből. A tavalyi nagy siker után, idén is megrendezik a kézműves Fagylalt napot, amihez szerencsére egyre bővülő létszámmal csatlakoznak a vendéglátó helyiségek. Május 8-án a Fagylalt napon a kezdeményezésben részt vevő cukrászdákban fél áron vásárolhatjuk majd meg a kiszemelt ízgömböket. A Budapesten és vidéken egyaránt elérhető Fagylalt napi cukrászda listát ezen az oldalon böngészheted, hogy megtalálhasd a hozzád legközelebb eső helyet és a melegedő időt fagylalttal köszönthesd.


Annyi mindennek van ma már saját napja, hogy a fagyi sem maradhatott ki ebből a kezdeményezésből. A tavalyi nagy siker után, idén is megrendezik a kézműves Fagylalt napot, amihez szerencsére egyre bővülő létszámmal csatlakoznak a vendéglátó helyiségek. Május 8-án a Fagylalt napon a kezdeményezésben részt vevő cukrászdákban fél áron vásárolhatjuk majd meg a kiszemelt ízgömböket.

A Budapesten és vidéken egyaránt elérhető Fagylalt napi cukrászda listát ezen az oldalon böngészheted, hogy megtalálhasd a hozzád legközelebb eső helyet és a melegedő időt fagylalttal köszönthesd.

Címkék: