Terepfutó Fesztivál Sötétvölgy (június 6-9.)

Hamarosan megrendezik Magyarország első többnapos terepfutó rendezvényét, mely egyaránt szólítja meg a fiatalokat, a családosokat és a sportolás iránt elhivatott közönséget.A 4 napos táborra napijegy is váltható, így annak sem kell lemondani a természetben átélt kalandokról, akik nem tudnak egy egész hosszú hétvégét szentelni a kikapcsolódásnak. A rendezvény programjai között találunk gyerekeknek szóló kirándulásokat, terepfutó versenyt, edzéselméleti előadást, és sok-sok közös étkezést, borkóstolást. A gyerekek közben szabadtéri játékokat játszhatnak, de a terepfutó versenybe is beszállhatnak az elszántabb csemeték, a több korosztályi besorolás lehetővé teszi, hogy ők is élvezzék a saját tempójukban a versengést. Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: Terepfutó Fesztivál Sötétvölgy


Hamarosan megrendezik Magyarország első többnapos terepfutó rendezvényét, mely egyaránt szólítja meg a fiatalokat, a családosokat és a sportolás iránt elhivatott közönséget.

A 4 napos táborra napijegy is váltható, így annak sem kell lemondani a természetben átélt kalandokról, akik nem tudnak egy egész hosszú hétvégét szentelni a kikapcsolódásnak. A rendezvény programjai között találunk gyerekeknek szóló kirándulásokat, terepfutó versenyt, edzéselméleti előadást, és sok-sok közös étkezést, borkóstolást. A gyerekek közben szabadtéri játékokat játszhatnak, de a terepfutó versenybe is beszállhatnak az elszántabb csemeték, a több korosztályi besorolás lehetővé teszi, hogy ők is élvezzék a saját tempójukban a versengést.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: Terepfutó Fesztivál Sötétvölgy

Címkék: