„Tök jó” hétvége a Pusztai Állatparkban – november 1-2.

Az október végi, november eleji napok nemcsak Amerikában, hanem Magyarországon is különlegesnek számítanak, amelyekhez több néphagyomány is társul. Ezeket eleveníti majd fel a Pusztai Állatpark. November első hétvégéjén rendhagyó programokkal vár mindenkit a hortobágyi Pusztai Állatpark, ami a régi magyar háziállatok bemutatását és fajtamentését tűzte ki céljául. Az állatok mellett ezen a hétvégén azonban inkább a régi szokások kapnak majd figyelmet, hogy a halloweeni láz helyett egy kicsit a saját múltunkban is elmerülhessünk. Az eleink életébe bepillantva lesz almahalászat, kézműves foglalkozás, de azért a tökről sem kell lemondani. A tökfaragás mellett tökös ételek, tök bowling és egyéb tökös játékok képviselik majd a Mindenszentek éjszakája narancssárga szimbólumát. Az eseményről bővebben az Állatpark Facebook oldalán tájékozódhatsz.


Az október végi, november eleji napok nemcsak Amerikában, hanem Magyarországon is különlegesnek számítanak, amelyekhez több néphagyomány is társul. Ezeket eleveníti majd fel a Pusztai Állatpark. 

November első hétvégéjén rendhagyó programokkal vár mindenkit a hortobágyi Pusztai Állatpark, ami a régi magyar háziállatok bemutatását és fajtamentését tűzte ki céljául. Az állatok mellett ezen a hétvégén azonban inkább a régi szokások kapnak majd figyelmet, hogy a halloweeni láz helyett egy kicsit a saját múltunkban is elmerülhessünk. Az eleink életébe bepillantva lesz almahalászat, kézműves foglalkozás, de azért a tökről sem kell lemondani. A tökfaragás mellett tökös ételek, tök bowling és egyéb tökös játékok képviselik majd a Mindenszentek éjszakája narancssárga szimbólumát. 

Az eseményről bővebben az Állatpark Facebook oldalán tájékozódhatsz.

Címkék: