Újra a világ legjobb Spa terméke lehet az itthon is kapható kozmetikai márka

Idén is bejutott a döntősök közé a QMS Medicosmetics, hogy összemérje tudását a világ legjobb spa kozmetikumaival. Zsinórban ötödször kerül be az olyan prominens brandek társaságába, mint a Babor, az Elemis vagy a Clarins, akiket már háromszor maga mögé is utasított.


A World Spa Awards idén újra lehetőséget nyújt, hogy a kozmetikai világ összemérje tudását termékek, szolgáltatások, kozmetikák és szállodák szintjén. A jelöltek listáját lezárták, de az igazi versengés még csak most kezdődik.

A világ legjobb spa kozmetikumai díjra jelöltek listájából ugyanis a vásárlók és elégedett vendégek szavazzák majd meg a végső győztest lezárták, egy hozzáértő zsűri segédletével. A szavazás tehát nyitott egészen augusztus 19-ig

A nagyszabású eredményhirdetés és gála ezúttal a Dubai legmagasabb tornyában elhelyezkedő Armani Hotel Dubaiban kerül megrendezésre október 21-én. Ha ezen a jeles találkozón nem is vehetünk részt, a háromszor is a világ legjobb spa brendjének választott anti-aging termékcsalád nyújtotta luxust mi is élvezhetjük. Az országban egyre több helyen.